Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: beba na podu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

milkyway,mene silno zanima ta neuspjesno attachirana fotka koju tata nije uspio staviti u zacetnickom postu ,da mi vidimo o kakvoj se to strasnoj stoljetnoj prasini tu radi...a mozda vidimo i zavjese koje lete od silnog vjetra koji puse kroz stan.....))))

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hehe tata zbriso glavom bez obzira pa zaboravio stavit sliku. Uglavnom on je zamisljao to kao jadno nevino dijete na podu, ja mucitelj malih beba pa ce me mame iznapadat, a pod peremo svaka dva dana i nemamo tepihe (hm skuzila sam kako mogu profitirati, pa on po novom pere podove hehe)
    Ma ja uzivam u njegovim fobijama, zivi smijeh, najnovija je fora bila da nesmijem bebu kupat u moru jer ako se zagrcne nece znat sta napravit i uhvatit ce ga panika.Na to ja sama zagrcnem bebu u moru da iskaslje slajm i nemam s kim pricat cijeli dan )))

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj milkyway prvotno napisa Vidi poruku
    Hehe tata zbriso glavom bez obzira pa zaboravio stavit sliku. Uglavnom on je zamisljao to kao jadno nevino dijete na podu, ja mucitelj malih beba pa ce me mame iznapadat, a pod peremo svaka dva dana i nemamo tepihe (hm skuzila sam kako mogu profitirati, pa on po novom pere podove hehe)
    Ma ja uzivam u njegovim fobijama, zivi smijeh, najnovija je fora bila da nesmijem bebu kupat u moru jer ako se zagrcne nece znat sta napravit i uhvatit ce ga panika.Na to ja sama zagrcnem bebu u moru da iskaslje slajm i nemam s kim pricat cijeli dan )))
    ukoliko se ovdje radi o stvarnom paru, ja bih vam samo savjetovao da ubuduće ne rješavate svoje nesuglasice preko foruma. kao prvo zato što su roditelji ti koji moraju donositi zajedničke odluke o svojem djetetu, a ne da o tome presuđuje forumska populacija, a kao drugo zato što ovaj forum posjećuje znatno više ljudi nego što mislite i često se ljudi prepoznaju usprkos nickovima.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
    ukoliko se ovdje radi o stvarnom paru, ja bih vam samo savjetovao da ubuduće ne rješavate svoje nesuglasice preko foruma. kao prvo zato što su roditelji ti koji moraju donositi zajedničke odluke o svojem djetetu, a ne da o tome presuđuje forumska populacija, a kao drugo zato što ovaj forum posjećuje znatno više ljudi nego što mislite i često se ljudi prepoznaju usprkos nickovima.
    ma daddy,ovo je potpuno benigan thread,nismo mi nicemu presudili,tata je htio vidjeti sto drugi misle i da li se drugi tako ophode..sad je vjerojatno mirniji kad vidi da i drugi tako rade,ako se jos uvijek ne slaze s tim raspravit ce to sa suprugom....i za puno ozbiljnije probleme drugi dolaze provjeriti tudja misljenja i iskustva...to je cijela poanta foruma zar ne?razmjena iskustava,savjetovanje.....

a nevidim da su se na ovaj nacin upozorili ljudi koji uistinu dodju ovdje i vrlo vrlo osobne i bitne probleme iznose,tipa sumnje u ocinstvo,prevare itd itd....
    i onda forumska populacija moralizira i polemizira....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 25.07.2011. at 12:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •