Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: beba na podu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A znaš onu o kupanju...Prvo kupaš u kadici u sobi, doooobro provjeriš temperaturu vode više puta, imaš onaj termometar u obliku ribe, žabe, kornjače, čega već...S drugim kao olabaviš pa to obaviš malo ležernije, treće već pereš pod pipom...E to ti je stvarno tak, s time da je moje drugo bilo već u lavabou pod pipom, ne znam zašto mi ta super ideja nije pala na pamet s prvim...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    A znaš onu o kupanju...Prvo kupaš u kadici u sobi, doooobro provjeriš temperaturu vode više puta, imaš onaj termometar u obliku ribe, žabe, kornjače, čega već...S drugim kao olabaviš pa to obaviš malo ležernije, treće već pereš pod pipom...E to ti je stvarno tak, s time da je moje drugo bilo već u lavabou pod pipom, ne znam zašto mi ta super ideja nije pala na pamet s prvim...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam prvog več tuširala a u životu nisam provjerila temperaturu vode...što ide iza toga?! Kupanje na kiši

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moj je naucio da se okrece na krevetu iako je to kao meka podloga. Tako da - moguce je. Tolika deca nisu bil ana podu pa naucise.
    Da se razumemo, ponovila sam vise puta - znam da je pod dobar, isli smo kod fizijatra, vezbala sam sa malim, upucena sam u to sta je dobro za njegovu motoriku. Ali jako se plasim udaraca u glavu. Nije to pad sa visine ali kad se on digne na sve cetiri, bupne sa jedno 20-ak cm tako da ja cujem "tup" pa pocne da vristi, nije mi svejedno. A sad i on pocinje da sedi, to me tek plasi. Moze se poturiti jastik gde je glava, ali opet gde znam na koju stranu ce se prevaliti - a ako ga okruzim jastucima - to kao da nije na podu.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

prvi u specijalnoj kadici, druga u kantu, a treci pod pipu.

Cetvrti ce, valjda, po lokvama puzati da se umije

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    prvi u specijalnoj kadici, druga u kantu, a treci pod pipu.
    Vidim da je pipa zakon za treće dijete. I ja sam tako, lijepo iznad kade, u času nasapunana i otuširana, ne stigne ni počet plakati. Dobro da ni patronažna ni nona to nisu vidjele.

A pod? I unutra i vani i na plaži i na livadi, lijepo obučeš radnu robu (bebi, mama može po volji) i neka uživa. Ma, paziš, naravno, nije sve jestivo. Češer, slani kamen i tako slično može, biljke ipak samo ako znaš koje nisu otrovne, a ćikove maknuti daleko.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 25.07.2011. at 23:04

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja jesam pobornik poda, ali sam sada mog morala na neko vreme skloniti odatle iz razloga sto je krenuo jako, jako nespretno da se okrece sa stomaka na ledja i par puta bupnuo glavom o pod i zaplakao tako da sam se prepala. A ispod njega je jos bila prostirka i tepih.
    Jest zdravo da je na podu, ali dok to okretanje ne uvezba na mekanom, ja ne smem da rizikujem da udara glavom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •