ovo što pita deaedi se i ja pitam - nije stvar u tome da je beba na podu nego se nalazi u ogradici koja je na podu.
Za mene to može biti rješenje samo za kraće vrijeme kad se treba nešto obaviti.
Inače se dijete najbolje razvija ako leži zbilja na podu nabavite mu baby-gym ili nekakvu prostirku
ja sam svoje zaribala tako da sam je držala na krevetu i na kauču (kad mi nije bila na rukama), gdje zbog premekane podloge nije mogla naučiti ni okretanje na trbuh a kamoli puzati i sjediti, kad sam se konačno zabrinula i informirala se na forumu (možete negdje naći i moje polupanične postove iz tog doba ), pustila sam je na prljavi pod gdje je propuzala je u roku od dva tjedna
a ako je previše u ogradici naučit će se podizati na noge dok se drži za ogradu bez da prije toga prođe normalan razvoj - okretanje, posjedanje, puzanje - što može kasnije dovesti do određenih problema u motorici
http://forum.roda.hr/threads/34128-M...C4%8Dki+razvoj

a da li je vrtić na podu ili na garnituri to je sporedno pitanje ako ste sigurni da se s garniture ne može prevrnuti
jedino što nisam zbilja nikad i nigdje ni vidjela ni čula da se vrtić postavlja na garnituru