BigMama cure su ti napisale kako dobiti zdravstveno osiguranje - to obavezno napraviš čim prije, tako da možeš i na ginekološke preglede odlaziti. Inače trudnice ne plaću participaciju za ništa, pa ni za to ne trebaš brinuti. Prva 3 mjeseca ćeš dobivati folacin na recept, i to ti je dovoljno od vitamina. Kasnije bi trebala neki prenatal, ima raznih vrsta i cijena. Ako uspiješ složiti prehranu tako da jedeš puno voća i povrća, dodatak prehrani ne moraš uzimati redovito svaki dan, pa jedna kutija traje i duže od predviđenog. Imam ja jednu kutiju Centravit multivitamina (šumećih) pa ako hoćeš ti pošaljem poštom. (ako hoćeš napiši mi svoju adresu na mail sumskovoce@net.hr )
Apropo obitelji i podrške - ljudi se totalno transformiraju kada postanu djedovi/bake, pa mislim da ukoliko se TD i ti nađete kao par budućih roditelja, da će ti njegovi pomoći i biti od podrške.
Svaka ti čast na odluci da zadržiš bebu i na tome da si trezveno odlučila odmah krenuti u preslagivanje života da se spremiš za njezin dolazak.
Želim ti svu sreću svijeta