Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Rent a car za inozemstvo

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Rent a car za inozemstvo

Pozdrav svima..

Spremamo se za ljetovanje u malo većoj skupini: MM, naš bebač i ja uz još jednu takvu tročlanu obitelj i putujemo kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku. Tražimo rent a car za minimalno 6 osoba (valjda stanemo? Dvije AS i nas četvero), da ima klimu i da je pouzdan..

Ima li netko iskustva i nešto/nekoga za preporučiti?

Hvala na odgovorima

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uglavnom su ti svi isti. Na vrijeme rezerviraj jer je manjak auta. Morate biti svjesni da za inozemstvo košta više, radi osiguranja, broja vozača i još nekih stavki.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo išli rent a car-om do portugala. i nitko nas nije pitao gdje namjeravamo ići. bili su jako pristojni i sa komentarima kada su vidjeli koju smo kilometražu napravili

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pa da, nešto sam guglala oko tih rent a cara, uglavnom mi se čine više-manje slične ponude.. ivy, ako se još sjećaš, možeš mi, molim te, napisati ime agencije, a može i preko PP, ako bi to bila nekakva reklama, da se ne protivi pravlima..

Hvala, cure.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

SS, ne sjećam se kako su se zvali, a nalazili su se preko puta željezničkog kolodvora u branimirovoj, kod onog nekog prvog hotela. možda čak i u hotelu

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala, ivy, ali ipak nam neće trebati jer je druga obitelj odustala od ljetovanja...
    Inače, imali smo lijepu ponudu za Renault Traffic za 4500kn za deset dana, ali nema veze, MM, bebuljac i ja idemo našim autićem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •