-
hladnjak
Postojeći hladnjak nam je postao premalen pa ga mijenjam za novi. Ograničena sam visinom do visećih elemenata dakle cca 150 cm i htjela bi hladnjak bez zamrzivača da dobijem više prostora. (imam malu škrinju posebno). Zapeo mi je naravno ovaj za oko http://www.gorenje.hr/hladnjaci/samo...njaci?c=276406 jer mi se friz vidi iz dnevnog pa mi je bitan i izgled (iako ne i presudan). Da li ga netko ima i kako ste zadovoljnji? I naravno ako imate preporuke za hladnjake sličnih dimenzija - drugih proizvođača...
-
Predivan je...Ja nemam taj ali imam Gorenje već 9 godina i nikad nismo imali nikakvih problema...Radi kao vurica (kuc-kuc).
-
Osoblje foruma
neću ti puno pomoći jer je jedna moja investitorica takav (ali u šampanj boji) kupila tek prije dva mjeseca.
ali, mislim da na gorenje nitko nema baš neke pritužbe; aparati im rade dobro i dugo.
-
naš je krepao nakon točno deset godina.
kao i vešmašina.
-
Ma mi imamo sve doma od gorenja osim veš mašine koja je electrolux i sa svime sam zadovoljna...Gledala sam malo i ostale proizvođače ali nemaju tak dobar dizajn...moram ga škicnut u dućanu pa da vidim kako izgleda
-
katastrofa..samo dva modela gorenje mi pašu po dimenzijama..svi drugi su 180 cm ili oni ogromni dvokrilni...u elipsu osim ta dva modela gorenja drugih brandova tih dimenzija nemaju, a baš sam htjela neki model sa onim ladicama za čuvanje povrća...
-
Osoblje foruma
pa vidi jel ti važniji hladnjak ili gornji elementi
-
Ma stvar je u tome da svi koji imaju posebne ladice za povrće su kombinirani sa škrinjicom (gore/dolje) i zato su tako visoki - a meni škrinjica ne treba jer imam u špajzi samo škrinju. Vjerojatno ću kad se vratim sa mora uzeti taj gorenje šampanj jer je ipak puno više mjesta (2 police) nego u mom sadašnjem, a ostaju mi i gornji elementi...ipak očekivala sam malo veći izbor...ali izgleda da kod nas počinju prevladavati američke kuhinje sa velikim frižiderima pa je i ponuda takva...
-
Osoblje foruma
mi smo kupili prilično velik hladnjak (širine 75 cm), samo zbog lubenice.
i, na kraju, lubenice su zadnjih godina toliko loše da ih gotovo uopće i ne kupujemo.
i hladnjak cijele godine stoji prazan.
zapravo bi nam bio dovoljan i onaj mali hotelski.
-
zato sam ja kupila manji. i opet je 90% vremena prazan, žalibože struje.
-
joj meni je jedan polica puna domaćih suhomesnatih proizvoda, pa povrće/voće u ladici i ostaju mi jedna normalna polica i jedna niska ispod držača za flaše za ukiseljeno povrće u flašicama (ne volim kad mi je toplo iz špajze), namazi, sirevi, jogurti i slično..ako napravim neki kolač koji ide u friz ili moram spremiti dan ranije kuhano jelo nema teorije da mi sve stane...taman mi fale jedna/dvije police tj. prostor koji zauzima škrinjica...Moji doma imaju hladnu špajzu pa dio onog što ja imam u frizu oni drže u špajzi i imaju mali frižider.
-
Osoblje foruma
kod mene u frižideru trenutno litra jogurta, litra mlijeka, maslac, grožđe, nektarine, paradajz i paprike
i komad sira
sve stane i u onaj hladni pretinac u autu!
-
hm.... meni lubenica i cikla stoje ispred hladnjaka... jer nema mjesta u njemu
... a ima 300l zapremnine...
-
A ja više ne znam kud bi sa stvarima, friz je krcat! Sva sreća da je muž djevica pa on to nekom svojom metodom uspije srediti da svašta stane....A nemamo mjesta za veći...
-
I mi cemo morati da kupimo veci frizider. Imamo dana kad je prazan, ali kad se vratim iz vece kupovine ili s pijace za nekoliko dana, ne stane mi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma