Možda je već bila slična tema, ali nemam vremena tražiti pa molim da mi oprostite.
Košarica sam AA. S prvom sam bebom kombinirala dojku i formulu. S drugom bebom dojke su očito veće (sad sam košarica B) i mlijeka je bilo dovoljno. Dojim svakih sat i pol, noću imamo 2 buđenja, to mi je OK. Beba fino napreduje, oko kilo mjesečno.
Sada ima 6 mjeseci i otprije noći cijelu je noć prikačena na cicu. Čim je pusti (jer zaspi), odmah me vuče za grudnjak i gura nogicama da želi još. Više je zbog toga uopće ne mogu prebaciti u njen krevetić, odmah se budi i traži cicu.
Mislila sam da je možda neki skok, ili da više želi nešto mumati u ustima, nego što je gladna. Dudu neće. Ali, sad je počela i po dnevnim podojima biti nervozna, vrištati, nezadovoljna je. Zubiće još ne pipam.
Prije 3 dana počeli smo s dohranom - bananom. Fino papa. Kad mi jedemo, oči su joj kao u sove, promatra i pruža ručice da mi ščepa kruh iz ruke.
Zato sam počela misliti da je možda gladna. Kad dojim, osjećam da mlijeko ide, ali ne kao prije. Smršala sam dosta i dojke su opet za košaricu A.......