-
Prehrana djeteta u hotelu-ljetovanje
Nisam našla ovu temu, možda joj nije pravo mjesto pa admini prebacite ako treba.
Dakle...ljetovat' ćemo najvjerojatnije u hotelu, puni pansion.
Bebač je 13 mjeseci i skoro pa sve smo uveli u prehranu-po Rodinim tablicama.
Ono što me sada najviše muči kako tih 7 dana da ga uopće hranim npr. za ručak, doručak mislim da nije problem? Da tražim da mi odvoje i skuhaju nešto bez začina (sumnjam kako bi to funkcioniralo)?
Što da napravim? Molim savjete i ideje...
hvala
-
Ma nek jede isto što i vi... juhu, pire, sve ostalo... Lešo povrće i salate u hotelima nisu prezačinjeni, a i hotelsko osoblje često izlazi u susret kad vidi malo dijete. Sretno...
-
Ja se grozim vegete
-
Teško je reči, ti sama znaš kako, što i kad dijete jede i da li je to izvedivo.
MM i ja smo prije večinu ljetovanja bili u hotelu ili odmaralištu s punim pansionom. Nama je odgovaralo, ali danas, čak i sad kad mi dijete ima 4 godine, ne odgovara nam iz ovih razloga:
- doručak je uvijek bio između od 7 do 9, naravno ako dođeš bliže 9, nema više toliki izbor.
Problem:moje dijete spava do 9.30 ili 10, doručak je debelo gotov.
- ručak, obično je bio od 12 do 14, recimo da bi nam vremenski odgovaralo, mada je mrvicu prerano, ali dobar dio hrane mu ne bi ni danas odgovarao
- večera- vremenski nam bi bila prerano, i poslužuje se hrana koju moje dijete ne jede za večeru.
Druga stvar je što sam ja prilično kruta osoba u takvim situacijama i nisam spremna se prilagoditi.
Ako ima šanse da dijete jede tu hranu i ako ste prilagodljivi, onda je itekako izvedivo.
-
Osoblje foruma
mašnica prvotno napisa
Ja se grozim vegete

ako i ima vegete, neće mu biti ništa tih 7 dana.
-
Ma ne pretjeruju oni s vegetom... ne zato jer paze na zdravlje nego nije ni to badava, he he he....
-
Osoblje foruma
ne znam kamo idete, ali u nekim hotelima su se totalno prilagodili zdravom načinu pripreme hrane
ima jako puno povrća (tikvice, mrkve, brokula, karfiol, prokulice, mahune, grašak) kuhanog na pari, sa minimalnim količinama soli, puno voća, uvijek ima ribe (malo posoljene), barem jedna vrsta lešo mesa, uvijek lešo krumpira, palente, riže...
mi smo bili u all inclusive hotelima, ali vjerujem da bi i drugdje moglo biti tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma