ok, ja se slažem da mala pripomoć roditelja je dobrodošla, naravno ne prenapadna kao što i flopica kaže i ne po svaku cijenu jer dajemo djetetu krivu poruku, a i moguće da očekuje tu pripomoć roditelja stalno pri novim kontaktima (kao što imam slučaj jedne moje nećakinje).
no, čitajući vaše postove primjetila sam da većina daje savjet kako postupiti u novim kontaktima,a ja pišem o tome da se to događa sa djecom s ojom ide svaki dan u vrtić, s kojom se zna godinama.
ako su 1 na 1 još se i poigraju, no ako se pridruže još dvojica, trojica, moj izgleda kao "ružno pače" .

netko me gore pitao (sorry ne znam tko, al da se sad ne dižem gore po postovima) pitanje dal tvoj sin njih želi za igru!!??? pa mislim da želi, nije tip koji će plakati i cendrati za njima, on se povuče i promatra ih, nema tu nekih problema. jednom sam ga onako "kao usput" pitala što se ne vrati i ne uđe u igru, a on kaže ma daj mama kad oni mene ne vole.
Pitala sam ovo proljeće i tete u vrtiću kako one to doživljavaju, ali tete kao tete ne žele dramiti oko tih stvari i dobila sam brz odgovor tipa "ma dajte, ma nije to uopće, vama se to samo čini, mi smo si svi tu prijatelji...itd"

vidjeti ćemo za godinu dana kad sa tim istim dečkima krene u isti razred, možda će biti svi za godinu zreliji pa se sve to i posloži na bolje, eto to se nadam