Pokazuje rezultate 1 do 1 od 1

Tema: HITNO - pomoć oko SNS trebam!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Post je izdvojen s ove teme

Bee , vidim da je ovaj post iz travnja...trebam pomoć.
    rodila sam15.06. mlijeko mi nikad nije došlo onak kak treba, izdajam izdajalicom nekih 20ml u sat vremena.
    Mala ne želi ni pogledati cicu,dere se iz petnih žila, tu i tamo uhvati ,povuče dva puta i gotovo,a ja nemam snage slušati plač i misliti kako zlostavljam djete jer ga tjeram da sisa.
    izdajalicom si nisam puno pomogla što se tiče količine mlijeka pa sam kupila neku tanku cjevcicu i mislim je namontirati na flašicu i dobiti home made sns sistem.
    odgađam taj prvi pokušaj jer ne znam dal će ta moja inovacija profunkcionirati , a još više odgađam jer se bojim da mi neće uspjeti niti ovo.
    više nemam love da si kupim oriđiđi sistem jer sam pljunula lovu za električnu izdajalicu i hrpu love sam dala za razno razne čajeve,šeširiće,cirkuse...i sve uludo.
    nadala sam se da ću izdajalicom navući mlijeko i hraniti na bočicu, ali u nadi je magarac crko, tako da te molim savjet oko tog sns sistema...ja cu nekak morati prvo malu namamiti na cicu a onda je nagovoriti da povuče i onda cu nekak morati puštati dohranu u cjevčicu da joj se omili sisanje.jel imaš neki savjet,bilo kakav. Ne želim si upropastiti tu zadnju šansu nekim krivim postupkom.
    cica joj se zamjerila jer sam djete forsirala da vuče na prazno(mlijeko nikako nije dolazilo i kad je došlo, bilo ga je u tragovima) i maloj se zamjerilo da vrišti svaki put kad ju vidi .
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 28.07.2011. at 14:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •