meni popolini u najmanju ruku sucks.
onesize, s kojima ide uložak veličine jedne male državice na azurnoj obali, a kada se opere izgleda kao federacija.
cocci mtherease onesize nemaju veze sa ovim popolinijem o kojem pričam.coccinella prvotno napisa
skroz drugačija pelena.
a imamo iste, pa znam o kojo točno pričaš.
inače je meni motherease daleko naj.
i da, ova popolini je od flanela, a me je od frotira (valjda to je frotir, ne?).
to je što čini bitnu razliku.
očito onda broj drukera nije jedina razlika izm. popolini i ME , hm
a ja se baš nabrijala
recite mi da je josie dobila neke s greškom![]()
i ja mislim da jesam jer sam kupila te baš zato što su nahvaljene.aries24 prvotno napisa
još da me s tom pošiljkom nije oprala carina, možda bi mi bile draže.
ovako, popolinićku obučem kad nemam druge.
je.
mislim da je ta prva.
mislim da je, ove na slici izgledaju puno primamljivije.
hoće netko onda ovu moju popolini?
dva puta korištena, bez mrljica, flekica i inih nuspojava.
znam da sam je maloprije popljuvala, ali ukusi su fakat različiti![]()
Josie, ja jos ne kontam koju ti popolini imas? Ultrafit flanel?
Ako je to ta, ja je hocu![]()
Onesize je pelena od frotira i meni je to nesto pregenijalno. A imam par komada od svake popolini tako da ne znam u cemu je ustvari problem. Istina je da najlosije upijaju pelene od flanela, ali ta od flanela pelena, to nije onesize, to je ultrafit
A sad vidim, to je pelena od flanela.
'Skoro sam srcani dobilakad si napisala onesize. E a da si uzela tu istu ultrafit od frotira, dobila bi srcani kako dobro upija. Pitaj klmamu.
Ta pelena i nakon citave noci zna ostati polusuha.
meni vise nist nije jasno. zorana, jel to josie govori o onoj koju sam ja kupila?
a ultrafit flanel nisam vidjela u ducanu, bila je samo neka organska od frotira, jel to ta? trebala sam onda kupit koju, iako je po 12,5 eur![]()
Onesize od frotira je super, mnogi su rekli. Ova od flanela meni izgleda nezgrapno.Felix prvotno napisa
Ultra Fit One Size NaturalZorana prvotno napisa
Flannelette , sad sam našla račun na kojem ovo piše, pa da raščistimo o kojoj je peleni riječ.![]()
Pa sto se nisi konzultirala prije kupovine?![]()
ništa me ne pitaj...Zorana prvotno napisa
hoćeš je?
imam pitanje, a da ne otvaram novu temu...
htjela bi kupiti par paketa tetra pelena, vidjela sam da ih ima DM, TL, Nama, Oprema... i dosta su razlicite cjene, a vjerojatno i kvalitete...
moze li mi netko dati savjet...hvala
![]()
Meni su najbolje one staaare TETRA PELENE ima ih u DM-u e sad nemam pojma koji je proizvođač, ali u foliji su i zelenim slovima piše taako. Pakovanje 10 kom. Kupila sam i one u TL-u sa saitnim kockicama (za gazice) jer sam mislila da su kao Njemačke koje sam imala, ali su pregrube. Isto su grube i one koje se prodaju u metraži. Draga, DM i uživaj!
Ja isto imam te iz DM-a sa zelenim natpisom. Proizvođač ti je lola ribar karlovac.
Meni su fenomenalne. Peri-deri. Koristim ih za sve živo. Za pelene, bljuckanje, kao podloga na krevetu ili ormariću za presvlačenje, pod glavicu za spavanje.....
Koštaju cca. 90-ak kuna (paket od 10 kom) i još su "kupujmo Hrvatsko" 8)