Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Grcevi nakon 3mjeseca ?!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Grcevi nakon 3mjeseca ?!

imam bebu staru 2,5 mj i stalno me ljudi pitaju da li ima grceve...beba nema grceve, super napreduje, cica...e sad, dosta ljudi mi je reklo da bebe dobiju grceve tek nakon 3 mj?...koliko sam ja upucena beba ili ima grceve od pocetka ili ih nema...jesam li u pravu ili da se pripremim na grceve?!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Prvi put to čujem, dojenački grčevi (ako ih ima) traju obično do tri-tri i pol mjeseca. U rijetkim slučajevima do 6 mj.
    Ma ljudi su dosadni, uvijek nešto filozofiraju...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ovo je i mene zanimalo.jer mi dosta njih govori da se pripremim, da bi moga dobit uskoro grceve. danas napunia 3 miseca,i nije imao grceve. ja sad ocekujem nervozu oko zubića,a ne grceve.pa sam zbunjena.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Potpisujem Lottu!

A i ta nervoza oko zubića mislim da nije nešto što baš svako dijete ima. Čim je dijete nešto nervoznije ili nezadovoljnije odmah to roditelji pripisuju zubima...
    Ne brini unaprijed, lako se može dogoditi da samo jedan dan osjetiš oštro pod prstom!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moja beba je na moru dobila jedan dan strasne grceve tad mu je bilo 3,5 mj al mislim da znam zasto jer sam pojela nesto sto nisam smjela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •