Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Odnosi s partnerom u trudnoći nakon nje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da je sada najvažnije da ti trudnoća prođe dobro i da dijete bude živo i zdravo.
    Trudnoća je na početku i tko zna šta te čeka i slažem se s onom da bi neprospavane noći mogle biti i najmanji problem.
    Kaj se tiče muža znala si kakav je i prije, njegove stavove i vrijednosti i prije trudnoće tako da njemu nemaš kaj prigovarati, on je bio tvoj izbor......... iako činjenica je da ljudi ponekad i nesvjesno ne znaju i ne mogu pobjeći od loših uzora, pogrešaka,navika pa i sudbine.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je sada najvažnije da ti trudnoća prođe dobro i da dijete bude živo i zdravo.
    Trudnoća je na početku i tko zna šta te čeka i slažem se s onom da bi neprospavane noći mogle biti i najmanji problem.
    Kaj se tiče muža znala si kakav je i prije, njegove stavove i vrijednosti i prije trudnoće tako da njemu nemaš kaj prigovarati, on je bio tvoj izbor......... iako činjenica je da ljudi ponekad i nesvjesno ne znaju i ne mogu pobjeći od loših uzora, pogrešaka,navika pa i sudbine.
    slažem se sa svim, osim s onim dijelom u kojem ženi kažeš da sad šuti jer je znala njegove stavove i prije
    otkud znaš da je?
    ako i je, možda je ova činjenica iz zadnje tvoje rečenice prevgnula, pa što sad? valjda se smije malo požaliti...
    Eva sad se skoncentriraj na svoju trudnoću i pokušaj biti što više zabavljena lijepim mislima
    mnogi muškarci ne znaju kako da se postave i što bi oni sad trebali
    u većini slučajeva sve sjedne na svoje mjesto, a osim toga život je pred tobom
    možda će tm kad beba dođe uživati jednako kao i ti, to ne znaš unaprijed

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, hvala na odgovorima, utješile ste me bar malo
    Ma najveći problem je što je on mlađi od mene ( ja imam 25 on 20 god, zajedno samo 2 god ) i što je trudnoća bila neplanirana. Za sad se on super ponaša, pomaže koliko može,ima želju svugdje ići samnom i sve to, ali i inače je on po prirodi dosta sebična osoba...ok.možda je sebičan prejaka riječ, ali kad mu nešto ne paše jednostavno se okrene i radi po svom, nema tu puno rasprave, još je gori ako ga se na nešto prisiljava, onda to tek neće napraviti. Naučila sam da je nabolje pustiti ga na miru da sam shvati što krivo radi ( iako to obično jako dugo traje ) ali drugog načina nemam... Vjerujem da će on bebu obožavati, možda je u nekim stvarima nezreo i sebičan ali ima veliko srce i zbog toga sam ga i zavoljela...Jedino što moram s njim imati jako puno strpljenja, a strah me da kad beba dođe da ga neću imati i da ću zapravo ja biti ta koja će pucati po prirodi imam kratak fitilj i jedino s njim uspjevam ostati mirna,bar za sad...jednostavno ću morati samu sebe trenirati i naučiti kontrolirati....

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Eva prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, hvala na odgovorima, utješile ste me bar malo
    Ma najveći problem je što je on mlađi od mene ( ja imam 25 on 20 god, zajedno samo 2 god ) i što je trudnoća bila neplanirana. Za sad se on super ponaša, pomaže koliko može,ima želju svugdje ići samnom i sve to, ali i inače je on po prirodi dosta sebična osoba...ok.možda je sebičan prejaka riječ, ali kad mu nešto ne paše jednostavno se okrene i radi po svom, nema tu puno rasprave, još je gori ako ga se na nešto prisiljava, onda to tek neće napraviti. Naučila sam da je nabolje pustiti ga na miru da sam shvati što krivo radi ( iako to obično jako dugo traje ) ali drugog načina nemam... Vjerujem da će on bebu obožavati, možda je u nekim stvarima nezreo i sebičan ali ima veliko srce i zbog toga sam ga i zavoljela...Jedino što moram s njim imati jako puno strpljenja, a strah me da kad beba dođe da ga neću imati i da ću zapravo ja biti ta koja će pucati po prirodi imam kratak fitilj i jedino s njim uspjevam ostati mirna,bar za sad...jednostavno ću morati samu sebe trenirati i naučiti kontrolirati....
    ...ja kao da sebe slušam...pokušaj se konrolirati, ali kada stigne beba mislim da nećeš imati toliko vremena ni strpljenja za još nečije "mušice", barem ja nemam, a o toj sebičnosti, a s druge strane velikom srcu da i ne govorim...samo se fokusiraj na trudnoću i bebicu, a ove neke druge stvari pokušaj "prečuti"...puno sreće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •