-
Barbie torta - upozorenje
Dakle, pravila sam Barbie tortu, znate ono napravite polukuglu i ugurate barbiku u sredinu pa joj to bude haljina. I gledala sam neki recept, ni vise ni manje nego 20 jaja :shock: Sto se meni ucinilo puno previse jer bi s tim mogla utovit ohoho uzvanika.
Pa sam napravila 2 biskvita ukupno 11 jaja. Sto je naravno bi zaheb jerbo glupa lutka ima noge do vrata. Tak da znate da vam treba bar 15 jer inace morate napraviti deeeeebeli sloj slaga ili amputaciju viska nogu. :/
-
Osoblje foruma
ovo je najduhovitiji post koji sam procitala u zadnjih... ohohohohohoooo... vremena!
marta, mrzim tortu barbi (ne mogu zamisliti da jedem tortu koja je do maloprije dirala neciju guzicu, pa makar bila i šiljasta barbina), ali nakon ovog posta... ma obožavam barbi tortu!
-
btw, ova Barbi koju imam ima gace, nije gola, onaj preponski dio joj je bijeli s dezenom. tak da mogu ti reci, vrlo je higijenska.
da ne kazem cudoredna. ne mos ju skinut ni da hoces.
-
meni takve torte djeluju pomalo......... ljudožderski.....
kaj se napravi s barbikom poslije?
-
Osoblje foruma
paaaa... opereš joj, da prostiš, umrljanu guzicu!
s nacrtanim gaćama ili bez njih :/
-
čekaj,
znači za tortu uzmeš BILO KOJU barbiku koja ti se potipa po kući....
-
-
ne diraj mi u međede
a Ken torta?
-
Osoblje foruma
kako siljasta? sise su joj siljaste, guza ko dvije jabucice.
-
barbie ima plosnatu pozadinu
a sise su joj ko 2 stošca,
a ken nema pišu
-
maria71 prvotno napisa
a Ken torta?
Ken u haljini? :?
Ili ako se kupola pofarba u sivo - Ken viri iz bunkera?
-
mozes napraviti kenu auto pa ga sjest unutra. ili recimo kenj redovnik ili pop. ne mora odma bit transvestit... moze ostat pravi muskarac. s brkovima.
-
Za one koji ne vole dupe uvaljeno u tortu postoji rjesenje koje ja zovem sakata Barbie. Naime, ona ima samo gornji dio, a dolje umjesto dupeta se nalazi stapic koji zabijete u tortu. Takvu Barbie mozete kupiti u prodavaonicama sitnica za kolace, svatove... Kad se reze tortu u kojoj je takva lutka ne morate paziti hocete li joj prilikom rezanja amputirati noge.
-
Da sakata barbi
na stapicu...
Nego sad kad sam ju zavrsila baca malo na Mariju Antoanetu. Spidermani, vlakovi i formule su mi skroz simpaticni a ovo, moram priznati, totalnno mi je friki.
-
-
dille btw kakav je to borac koji viri iz bunkera?
čeka da ga pogodi kašikara?
prije bi bilo ken sa bijelom zastavicom koji se predaje mašući iz bunkera
-
Ja ovo kljucam. Upozorenje o torti je stavljeno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma