-
Laura odbija hranu!!!
Pozdrav svima!
Roditelji smo male Laure vesele bebe od 6.5 mjeseci.
Laura je sisala do 5 mjeseci i nije htjela nista drugo osim cike.
Nakon 5. mjeseca kako je mlijeka bilo manje pocela je prihvacati bocicu i vec oko 10-tak dana ne zeli vise ciku niti za igru dok je uredno ispraznila ponudjenu bocicu bez problema.
To je trajalo sve do unazad 2 dana od kada pocinju problemi.Prilikom pokusaja hranjenja Laura pocne plakati, okretati glavu i izbacivati dudu iz usta i tako svaki put, na jedvite jade uspijemo je natjerati na 3-4 nepuna obroka dnevno.
Uspredo sa ovom pojavom pojavio joj se neki slatkasti zadah iz usta.
Sto bi mogao biti uzrok tome?
Hvala!!!!
-
A zasto ne nazoves Rodine savjetnice za dojenje? Osobno mislim da je problem sto si naglo presla na bocicu tj. kako znas da je mlijeka bilo manje?? U svakom slucaju, nazovi cure na Rodinom telefonu. Sretno!
-
Spominjes slatkasti zadah iz usta-mozda joj se nakotila neka bestijica (gljivice, bakterije?) pa joj smeta? Nemam nikakvo iskustvo s tim, ali mi se cini da je dobro da se javis pedijatrici. Barem joj telefoniraj i opisi situaciju. Takodjer i cure na SOS telefonu.
-
Moje iskustvo je čim dijete odbija hranu nešta se dešava! Mislim da bi trebala pedijatrici!
pozdrav i sretno!
-
-
Situacija sa hranjenjem je vrlo promjenjljiva iz dana u dan.
Mislim da imamo problema sa rastom zubica pa je mozda to razlog razlicitoj zelji za hranom.
Koristimo (kršitelj koda) koji moze biti uzrokom sladkastog zadaha, pratit cemo pa vam javimo.
Hvala svima!