-
Karin Gornji - ljetovanje?
Spremamo se na ljetovanje u Karin Gornji (kod Obrovca).
Jel netko tamo bio, kakve su plaže, more.... ima li osim plaže kakvih sadržaja za klince?
Svaki komentar je dobrodošao da se pripremimo šta nas tamo čeka!!!
-
karin je prlično velik , i ima raznih plaža.
Ako ćete biti smješteni na donjoj strani ( blizu bivšeg kampa ) , skroz zapadno ima jedna super plaža.
U centru je tako -tako , a ako budete u šušnjaru - tamo su oštra kamenja i ne sjećam se da sam vidila kids friendly plažu.
Sadržaji ...hmmm... lani je bio lunapark , ove godine ga još nisam vidjela , možda je i došao , nisam bila već 2 tjedna tamo.
Karin je poprilično gusto izgrađen , kuće su na malim terenima i uglavnom je ljeti gužva.
Što se tiče opskrbe , ima dućan u centru ( Sonik) s ok cijenama , kiosk , pekara , pizzeria , štandovi s voćem...
-
mi smo bili prosli tjedan i tocno je tako kako je dalmatinka opisala, lunapark je tamo.
Meni se svidja tamo.
-
dalmatinka, koliko se sjećam u Karinu je uvijek bila gužva ljeti.
Ispričavam se zbog upada na temu, al' dugo nisam bila tamo, pa mi i ove tvoje info dobro dođu.
Mi ćemo, vjerujem, biti u susjedstvu, na plaži.
Sve ovisi o planovima i našim g. o. koji se ne poklapaju uvijek.
U Karin obično odemo na sladoled i u šetnju.
-
Pa , Marna , sigurno se sjećaš prijeratne gužve... sad baš i nije tako , ali u odnosu na naše plaže
u Pridragi je gužva.
Kad sižeš u ove krajeve?
-
Podizem temu..
Naime,dobili smo ponudu za jako povoljnu kucu u Gornjem Karinu pa je svako iskustvo dobro doslo..
Kakvo je mjesto,plaze? Jel se isplati tamo kupiti viksu?
Imamo jedno dijete pa me zanima ima li sadrazja za njega..
Hvala,
Svako misljenje ce mi itekako dobro doci
-
Najbolje ti je otići viditi 
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
-
Otici cemo vidjeti sad koji dan..
Nego,voljela bi cuti i dojmove ljudi koji su tamo ljetovali ili zive u blizini..
-
Mi tamo ljetujemo već godinama i stvarno nam se sviđa. Zadnjih nekoliko godina uopće nema gužve pa se lako pronađe hlada i klince uvijek možeš imati pod kontrolom. Nije "moderna" plaža, ali nama je zato baš o.k.! U blizini ima kafića i trgovina, a i jedna teta uvijek hoda sa klopom (i jedan deda sa krafnama)...
-
meni se tamo jako sviđa. već godinama ljetujem tamo. kupajući se imaš pogled na
Velebit i na kanjon Zrmanje, more je uvijek toplo i dobro je za malu djecu jer more počinje od nule.
čula sam da su trenutno u akcijama čišćenja plaža, sađenja palmi i postavljanja tuševa
-
Osoblje foruma
i mi ljetujemo u blizini i predivno nam je
ok, to nije more kakvo bih ja željela, ali onaj mir, čistoća, intimnost... ne mogu se platiti
-
Ja ne mogu naći smještaj u 7 mj baš u toj blizini u Pridragi
šmrc
-
-
Mašnica , imaš pp
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
-
Hvala apri i dalmatinka baš ste drage <3
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor