Sad sam tek vidjela da spominješ bebifon. Ne spava s vama u sobi? Pa onda ni ne možeš reagirati na vrijeme (a onda o noćnoj peleni ne bih ni razmišljala).
David se znao probuditi bez da glas pusti. Leži i gleda, tko zna koliko dugo. I naravno da se zapiša.
Mislim da si moraš olakšat maksimalno. Ja sam još prošle jeseni počela koristiti gaće s uloškom (u obične gaće sam ušila 1/3 tetra pelene, to je neka home-made verzija training pants-a) jer mi je bio problem kod zapišavanja da onda smoči i gaće i hlače i čarape i cipele. Pa sam za zimu za van preko njih oblačila zaštitne (isto kao gaće, ali od pul-a). A ako ona ne voli presvlačiti pelenu, stavi joj tako nešto (pull-on pelene ili training pants, ovako nešto https://picasaweb.google.com/1002010...15568258783794 , iako je meni bolja varijanta da su gaće i zaštitne odvojeni). Tako i dalje možeš raditi na vašoj EC, a nećeš imati frustraciju oko zapišavanja (jer "stradaju" samo gaće). Riješi se bodija (iako moj zna zapišat i majicu, ali samo zato jer čuči dok se zapiša pa se to "preslika" na majicu), ne boj se, neće se, kako se vjeruje, prehladit zbog golih leđa. Krevet mi je složen tako da njegov i moj dio (kinderbetu je skinuta stranica i spojen je na naš bračni) imaju plahtu, na to nepropusnu podlogu i na to još jednu plahtu. Ako se zapiša, promijenim samo tu gornju plahtu. Iako, ja sam u toj dobi, mislim, neke mokre stvari samo prosušila i koristila ponovo.