Imam bebu staru 6 mj. i tjedan dana.Bili smo na moru i kad smo se vratili moj suprug je prmjetio da beba drži glavicu na jednu stranu.Za dan dva bili smo na redovnoj kontroli kod pedijatrice koja to uopće nije primjetila dok joj nisam rekla. Pogledala ju,i rekla da je to njen omiljeni položaj i da mi može dati uputnicu za ortopeda,ali da misli da to nije ništa. Pregled ortopeda-nije tortikolis,bila kod neropedijatra i na UZV mozga-sve u redu,bila kod dječijeg fizijatra,koji isto kaže da je sve u redu ali da možemo vježbati ako hoćemo,da joj ništa ne može biti od malo vježbanja i da se vidimo za mjesec do dva. S obzirom da mi je muž kirurg,i da je molio dj.fizijatra da nas primi izvan redovne ambulante,i primila nas,i rekla da:"Nije ništa strašno nego da možemo ako hoćemo vježbati." počeli smo neke vježbice koje ja nisam do kraja stigla zapamtiti jer smo vježbali samo 2 dana i ona je urlikala,pa sam ja prekinula. Sad imam grižnju savjesti,ne znam da li da vježbam,kako ,koje vježbe.... Htjela sam otić kod privatnog dj.fizijatra po 5 mišljenje,jer ne znam ni sama šta da radim,ali kad sam malo bolje razislila,mislim da će naravno reć da treba vježbe,samo radi edukacije koja puno košta a neću dobiti realan i iskren odgovor. Želim vježbati,ali neke vježbice koje su za nju "lagane" , ne želim da plače..... LJUDI POMAGAJTE ,ŠTA DA RADIM?!? HVALA