K. ima malo preko 19 mjeseci i odlučila sam da je našem dojenju došao kraj. Imam zdravstvenih poteškoća i već neko vrijeme odgađam uzimanje lijekova, ali budući da mi je mm predložio da uzme malog i ode s njim na more (dobio je godišnji tjedan prije mene) čini mi se da bi mogli tako pokušati prestati s dojenjem. E sad, oboje nas je frka kako će mali to podnijeti - odvajanje od mene/odvajanje od sise/nova okolina. Do sada nikad nije bio sam s tatom dulje od mog radnog vremena, nikad nisu niti putovali sami. Inače, veliki je ovisnik o sisanju. Sisa 100 puta na dan. I naravno na noćS tatom si je super. Ima li tko među vama iskustva s takvim način prekida dojenja? Kakve probleme možemo očekivati? Imate li kakav savjet za zabrinutog oca koji glumi da nije u brizi
I šta da radim ako mi nakon tjedan kada, kada im se oridružim, zatraži sisu?

sisa baj-baj
 sisa baj-baj

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 

Istovremeno sam uzbuđena oko mogućeg (već priželjkivanog) prestanka dojenja, pomalo zabrinuta oko toga kako će to odvajanje uopće proći (nikad nismo bile odvojene preko noći) i tužnjikava jer se jednom lijepom periodu polako bliži kraj.
 Istovremeno sam uzbuđena oko mogućeg (već priželjkivanog) prestanka dojenja, pomalo zabrinuta oko toga kako će to odvajanje uopće proći (nikad nismo bile odvojene preko noći) i tužnjikava jer se jednom lijepom periodu polako bliži kraj.  

što znači da nije niti tažio cicu, ostalih par dana postepeno smo ukidali dnevne podoje. Moje mišljenje je da ovako postepenim odvikavanjem nije bilo toliko stresa za njega i sve je išlo nekako prirodno.
 što znači da nije niti tažio cicu, ostalih par dana postepeno smo ukidali dnevne podoje. Moje mišljenje je da ovako postepenim odvikavanjem nije bilo toliko stresa za njega i sve je išlo nekako prirodno.
						 sensei prvotno napisa
 sensei prvotno napisa