Results 1 to 1 of 1

Thread: Porod na dva načina

Default Porod na dva načina

Znamo da je porod jedno stravično iskustvo za ženu koje na njoj ostavlja dugotrajne posljedice što za psihu, a još više na tijelo. U nastavku donosim dvije vrste poroda i nadam se da će se uskoro i u našim rodilištima žene porađati na američki način kako bi i naše žene izgledale zanosno nakon poroda.

Jer mi to zaslužujemo!

Porođaj u američkom u filmu

Porodilja: I think baby is coming. Seda na stolicu i širi noge.
    Babac: Dušo vidi se glavica, gurni samo jednom i gotovo je. Zavlači glavu ispod spavaćice i između nogu porodilje.
    Porodilja: AhhhOhhhhUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh. Čuje se kme-kme.
    Babac: Izlazi iz spavaćice i međunožja i drži okupanu, rumenu, povijenu i pregledanu bebu jer ju je u međuvremenu skenirao. Sve to saopštava majci.
    U sledećem trenutku beba i majka spavaju, a babac popravlja frizuru pred ogledalom.

Balkansko porodilište

Porodilja: Imam bolove i nešto mi curi.
    Babica: Idemo gore dušo, videćemo šta će biti narednih dana. Sledi opraštanje, ne pozdravljanje već pravo opraštanje.
    Sat prvi: Ja: Lucky Strike ode u dim.
    Sat drugi: Babica: Otvorena je za 2 prsta. Ma šta to značilo gledam u dva prsta, ali ne znam koja dva da kombinujem.
    Sat treći: Babica puši, doktor je.
    Sat četvrti: Doktor puši, babica jede.
    Sat peti: Svi gledamo Noletov tenis.
    Sat šesti: Doktor: Znate dete je ortodijagonalno, posteljica tangentalno, voda teče, beba se raduje a žena od bolova luduje. Dalje, mom sinu trebaju pare da istetovira Če Gevaru na obrazu i pandu na leđima a švalerka mi rekla da je neću * dok ne nabavim španske kuglice. Mali prilog za mir u svetu, parenje pandi i kuglice bilo bi dovoljan za sat sedmi.
    Sat sedmi: Po kricima koji dopiru siguran sam da je neko upao u bazen sa piranama.
    Sat osmi: Mučenik u bazenu sa piranama je konačno oglodan i smirio se.
    Sat deveti: Doktor: Evo ga tvoj mali, malo je modar i uzdrhtao, ima još po neku mrljicu od krvi. Čini se zdrav. Pedijatri će ga pregledati u narednih nekoliko dana i dati ocenu. Sve što se kod žene razbucalo ili smo mi razbucali vratiće na mesto studenti kada sutra budu došli na vežbe. A da se ne bi roštilj ohladio i vino zagrejalo donesi ti to nama u satu jedanaestom.
    Last edited by Danci_Krmed; 27.07.2011 at 21:51.