Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Trudnička glupavost - mit ili stvarnost?

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno Trudnička glupavost - mit ili stvarnost?

Ispričavam se ako koga vrijeđa naslov, ali ne znam kako drugačije objasniti ono što mi se događa zadnja dva mjeseca. Radim takve gluposti i nelogičnosti... Evo danas uzmem karticu za parking i umjesto da prođem prije nego se rampa spusti ja stojim na mjestu, zatvaram prozor i nešto namještam, a MM me samo gleda jer je već navikao. Na početku mi se smijao, a sad ništa ne govori nego čeka da sama skužim. Najviše mi se gluposti događa dok vozim. Tipa, vozim već 7 godina, a sad mi se prvi put događa da krenem promijeniti brzinu bez da sam stisnula kvačilo, stalno krećem u trećoj pa mi se i stalno gasi auto , a to mi se nije dogodilo od kada sam počela voziti. Imali netko još takvo iskustvo. kad sam bila na tečaju u domu zdravlja sestra je rekla nešto u stilu kako počnemo manje razmišljati jer je to prirodni način da se tijelo zaštiti od previše razmišljanja i brige koja bi se sigurno javila kako se primiče porod. Na netu sam našla da se to zove Pregnancy brain fog, ali i da je to samo mit. Meni se ne čini kao mit, jer naočigled svih zaglupljujem i zaboravljam...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je to došlo s prvom trudnoćom i evo traje već skoro 6 godina.
    Nisam našla lijek tome.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

O da... živa istina!

Ja sam izašla iz kuće u dvije različite japanke, na granici umjesto osobne dala kreditnu karticu, dva puta zaboravila da mi je svekar skuhao ručak, pa sama kuhala...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I meni se događa, kupujem stvari koje imam doma, a one kojem nemam ostaju u dućanu (mislim na hranu), ne znam koje je doba dana, kad objašnjavam nešto MMu koristim sve jezike koje znam, jer mi riječi samo na hrvatskom ne dolaze, zaboravljam upaljen komp ili TV, a pokupim se van iz kuće, izađem bez zaključati...hjuuuuuuuuu...mogla bih nabrajati do sutra... Više se nitko ni ne obazire na mene

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    O da... živa istina!

dva puta zaboravila da mi je svekar skuhao ručak, pa sama kuhala...

ovo bi bome i ja zaboravila bez obzira na trudnoču!
    ajd da si rekla svekrva ali svekar!
    si ti krivo napisala?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Manuela. zašto bi krivo napisala?
    ti se šališ?

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    kad objašnjavam nešto MMu koristim sve jezike koje znam, jer mi riječi samo na hrvatskom ne dolaze
    Ovo se i meni događa, a počela sam i mucati, jer krenem reći nešto i u pola rečenice zaboravim koju sam riječ mislila reći i onda štekam - mmmmeso!

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Manuela. zašto bi krivo napisala?
    ti se šališ?

ne, ne šalim se!
    jer nas svekrva rijetko kad pozove na ručak a kamoli svekar da mi kuha!
    no lijepo za čut u svakom slučaju!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pa što reći, nije lijepo od tvoje svekrve ali hvala Bogu pa su ljudi različiti!
    ja baš mogu zamisliti Mojcinog svekra kako rado kuha za svoju snahu jer je moj ujak takav
    i to mi je lijepo i familijarno!

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja baš mogu zamisliti Mojcinog svekra kako rado kuha za svoju snahu jer je moj ujak takav
    i to mi je lijepo i familijarno!
    da, zbilja, svaka čast izuzecima!!!
    možda bi morala ponovo bit trudna, pa da vidim, možda se nešto promjeni-lo!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to došlo s prvom trudnoćom i evo traje već skoro 6 godina.
    Nisam našla lijek tome.
    Ni ja. Došlo je do toga da sam muža išpricala po licu Raidom protiv muha jer mu je muha sletila na obraz - još sam mu rekla, čekaj čekaj ne miči se Da stvar bude bolja to sam napravila 2 puta!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ni ja. Došlo je do toga da sam muža išpricala po licu Raidom protiv muha jer mu je muha sletila na obraz - još sam mu rekla, čekaj čekaj ne miči se Da stvar bude bolja to sam napravila 2 puta!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma kakvi izgovori, ja ih koristim stalno, jednostavno kao da mi se mozak rastopio. Ne pamtim ni osnovne sitnice, zaboravljam važne stvari a kada me se pita nešto što je bilo prije par dana pojma nemam ni za što, za starije stvari potpuna blokada. Najgore mi je kada krenem o nečemu razgovarati pa u sred rečenice stanem i ne znam dalje jer sam zaboravila o čemu sam govorila. A tek kada krenem npr u špajzu pa se pet puta vratim natrag u kuhinju jer ne znam zašto sam uopče krenula tamo. Najčešće se sjetim za kojih 5 min pa ispočetka ako opet ne zaboravim. Kažu da to traje do cca godinu dana djeteta. Ma za sve se izvlačim hormonima, ha ha ha imam čime pa mi oproste ljudi oko mene. Ali dučani su mi mrak, najčešće zaboravim baš važne stvari poput mlijeka i voća a prvo prolazim kraj toga.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne bi rekla da sam "oglupavila", jednostavo su mi se interesi promijenili, pa sam bila fokusirana na druge stvari i imala neke druge brige. No, kako sam radila skoro cijelu trudnoću, do porodiljnog, jednostavno sam morala biti koncentrirana i razmišljati šta i kako radim, pa se to odrazilo i na privatni dio. Kada sam rodila, na porodiljnom sam se malo "mentalno" opustila, ali sa povratkom na posao i mozak "jače" radi.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I kod mene traje skoro 7 godina..
    utješila me prijateljica koja također ima 3 djece i doji isto pola desetljeća, rekavši da ju je doktor začuđeno pogledao kad je rekla da nije u stanju napisati doktorski rad jer je jednostavno prestala pamtiti-on se iznenadio da ona nije čula za Stillen Demenz!
    Proguglala sam, neznam smijem li linkati i eto ga!!! Dobro je, nisam luckasta, nisam pošandrcala i ne tražim izlike za svoju nemarnost! Taj fenomen je itekako poznat!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne, ne... nisam krivo napisala. Svekar kuha. Uvijek je više on kuhao nego svekrva. Ona je preminula pred dvije godine, a on ima 85, kuha, pere, pegla, čisti, sve se blista... mnogo žena bi se moglo posramiti. Za Božić radi orahnjaču i makovnjaču... njegove štrudle su jako popularne u cijeloj familiji.
    Više puta je on nama skuhao ručak nego mi njemu. A da ne pričam da je njegova špajza naša centralna logistika.

Sumskice, i ja imam problema s jezicima... posebno dok prevodim. Ne mogu naći riječ i gotovo... pa se pitam u koji jezik koja riječ spada.

Prvi simptom je bio pred dosta mjeseci kad smo jednom gledali film koji se dešava u 60-tima, točno se kuži o kojem se vremenu radi, po autima, frizurama, odjeći... na kraju filma se pojavljuje vojinik u uniformi koji se vraća iz Vijetnama... a ja: aaa, pa ovo se ne dešava sad, nego u 60-tima!
    Vratim se iz šetnje s psom, uđem u kuću i ostavim psa pred vratima na uličnom dvorištu.
    A kad sam u ponedjeljak ujutro pitala dragog zašto je navio sat da zvoni...

Zapravo uživam ja u tome, jer mi je to na neki način znak da sam se opustila i zaboravila nabrijani svijet mog posla i presinga... lani sam više od pola dana radila i po 16 sati na dan... ovo mi je sad čista terapija.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku

Siroti naši muškarci.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dok sam pisala ove redove, došao mi je podsjetinik da danas u 8 imam masažu.
    Hm... masaža je bila u utorak. I ja sam na njoj bila. I što je najgore, u ponedjeljak sam znala da uskoro imam masažu, pa sam tražila podsjetinik po mobitelu, nisam ga našla, a znam da sam ga stavila... pa sam nazvala da pitam kad je masaža... jedan dio mozga mi ipak radi.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja nisam poglupavila, ali evo već 4 godine osjećam "overload" mozga. Prije mi nisu trebale agende, bilješke, kontrole...a svo ovo vrijeme nakon trudnoće vidim da slabije pamtim, slabije se koncentriram, teže čitam teža štiva (u smislu da moram imati mir i tišinu), jednostavno mi kapacitet više nije isti.
    Kao da mi je u onaj dio mozga koji je prije "držao" posao u glavi (10 sam godina radila 2 full time posla) stigao obimniji "dječji" sadržaj koji me zapljuskuje na dnevnoj bazi - tko gdje ide, kamo, zašto, u koliko sati, planiranje dnevnog ritma, doktori, posjeti, kupovina...
    I kad se to sve pomiješa, curi na sve strane.
    A nekad sam mogla sve - baš sve!
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.07.2011. at 15:15

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

O da, definitivno sam poglupavila pred kraj prve trudnoce Sjecam se da sam cuda radila za volanom (inace se smatram koncentriranim i dobrim vozacem) i pocela sam zaboravljati na dogovore, rodjendane, brojeve telefona (stvari koje inace jako dobro pamtim). Bilo je sigurno i vise toga...nakon nekog perioda sam pocela zapisivati da ne zaboravljam. Hm, taj mozak na pasi je trajao negdje do 1,5 - 2 godine nakon poroda....sad sam opet trudna ali zasad me pamcenje jos sluzi. Po meni definitivno znaci nije mit a dobra vijest je da se kad tad stvari vrate u normalu.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ako to traje par godina, bolje da onda završavat magistarski rad koji sam počela pisati prije trudnoće

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni je trajalo skroz dok samo dojila. Duuugo sam bila glupava

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

joj, mene još nije do kraja pustilo... smotana sam i inače, ali od trudnoće i poroda
    ali vozila sam dobro u trudnoći
    kasnije sam se nakon porodiljnog morala opet malo ufurati u to

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni je to bilo užasno, i trajalo je dosta ali sam na kraju skužila da nije trudnoća ni majčinstvo u pitanju već prehrana; kad sam ove zime izbacila kavu i mlijeko, smanjila kruh i povećala unos voća i povrća kao da mi se razbistrio um, kroz nekoliko tjedana osjetila sam veliku razliku. prije bi razmišljala ali nikako da mi misli nekako krenu naprijed i da se neke osnovne stvari sjetim, a sad je stvarno puno bolje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to bilo užasno, i trajalo je dosta ali sam na kraju skužila da nije trudnoća ni majčinstvo u pitanju već prehrana; kad sam ove zime izbacila kavu i mlijeko, smanjila kruh i povećala unos voća i povrća kao da mi se razbistrio um, kroz nekoliko tjedana osjetila sam veliku razliku. prije bi razmišljala ali nikako da mi misli nekako krenu naprijed i da se neke osnovne stvari sjetim, a sad je stvarno puno bolje.
    Ja kavu nikad ne pijem, kruh malo jedem... nikad više voća nisam jela nego sad... povrća puno kao i uvijek... a bedastija sam nego ikad.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

onda nema pravila

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ma meni se ta glupavost fascinantna. sama sebe sam se prestrašila u drugoj trudnoći.
    još ajde prva...pa nemaš djece još...ali drugaaaa...a smotana do bola....
    i to za volanom....ma koja koncentracija...strašno...uopće ne kužim gdje se skrije taj mozak

ali, ima to svojih prednosti...zaista..pa mi se čini da ima istine u toj glupavosti s razlogom...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Šta sad djecu i trudnoću krivite za glupavost i nedostatak uključivanja moždanih vijuga, umjesto da priznate da su žene (čast izuzecima) po defaultu takve...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa eto, moover, vidis da nam obicno traje neko vrijeme, pa prodje... pa se vadimo na ono sto imamo, te neke "periode" u zivotu...

znam, znam, vi se ne vadite i ne opravdavate, no to je razumljivo - tesko je "opravdat" cijeli zivot...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ne bih to nazvala glupavošću... više kao neka zanesenost i zamišljenost.

često mi se događa da sam po nešto krenula, a onda kad dođem do mjesta na koje sam krenula, moram se pokušati podsjetiti po što sam išla. jer sam u tih par metara prevrtila Bog zna koliko stvari u glavi... ali u moju obranu, sporija sam nego prije pa tih par metara i vremenski dulje traje... više vremena za razmišljanje, valjda...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Šta sad djecu i trudnoću krivite za glupavost i nedostatak uključivanja moždanih vijuga, umjesto da priznate da su žene (čast izuzecima) po defaultu takve...
    Nadam se da se šališ... Većina žena koje ja poznajem i s kojima se družim je puno inteligentnija i brža od većine muškaraca koje poznajem.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da se šališ... Većina žena koje ja poznajem i s kojima se družim je puno inteligentnija i brža od većine muškaraca koje poznajem.
    Slažem se. To je zato jer znaš izabrati. No, budimo iskrene... ima u među ženama izroda... isto kao i među muškarcima.

(Samo da sad ne krene off topic!)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj zadnji biser: šaljem forumašici paketi i fulam kućni broj - umjesto 77 napišem 37. I naravno - pošiljka se vrati

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

ja sam imala toliko bisera u trudnoći da više niti ne znam šta je bilo...
    to se zove glupavost..

al za volanom nisam bila glupava...
    isto sam mucala s vremena na vrijeme, ili krenula izgovarati rečenicu i onda zablokirala i nisam znala nastaviti dalje.. al rečenica tipa jučer sam jela blablablabl...

imam punu ladicu post-ita iz trudnoće pogotovo od kupnje, jer nisam mogla zapamtiti 2 stvari za kupiti... a inače sam bez problema išla u kupovinu..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Znači, ak postanem mutav i mucav, trebam kupiti test za trudnoću?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    pa eto, moover, vidis da nam obicno traje neko vrijeme, pa prodje... pa se vadimo na ono sto imamo, te neke "periode" u zivotu...

znam, znam, vi se ne vadite i ne opravdavate, no to je razumljivo - tesko je "opravdat" cijeli zivot...

tako je,

može biti inteligentan, sposoban, genijalan, al' u nekim (mnogim) banalnim životnim stvarima ko da je retardiran, bože mi prosti...

Trudnoća je krcata hormonima, ja ne bih rekla da je ikakav mit o "zbunjenosti" u pitanju,
    u svakoj trudnoći lijepo sam objasnila ljudima da ni slučajno po meni ne ostavljaju telefonske poruke jer ih neću prenijeti, zaboravim tko je zvao onaj tren kad spustim slušalicu, a što je pričao ili poručio -amnezija,ko da se nikad nije dogodilo...

No, ta glupavost uslijed hormona spasila me poslije kad sam imala problema s trudnoćom, mogla sam izluditi od brige što će biti s djetetom, ali svi su se grizli više od mene, ja sam bila najmirnija, mene su tupavi hormoni iskulirali.

(i nije me to stanje nastavilo pratiti poslije trudnoće, ni slaba memorija, ali, na žalost, ni tolika iskuliranost)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja nisam imala nikakvih bisera,mene je puklo na agresivu...
    prije bi se ustrucavala reci nekom nesto ako bi mi uletio preko reda isl,a sada...oooo,par ljudi koji su mi uletili preko reda su pozalili....
    a tek one pegle iz T-coma...bas sam si dala oduska...))

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam imala nikakvih bisera,mene je puklo na agresivu...
    prije bi se ustrucavala reci nekom nesto ako bi mi uletio preko reda isl,a sada...oooo,par ljudi koji su mi uletili preko reda su pozalili....
    a tek one pegle iz T-coma...bas sam si dala oduska...))
    to znači zasad skulirana?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

LOL..pa u momentu otvaranja profila sam bila... mislim da sam bas u jednom od prvih postova napisala da se nadam da cu ostat dosljedna nicku....mogla bi nesto sad dodat u potpis.....tipa bila skulirana...

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nikakav mit, niste baš pozorno čitale moj post.. sad ću boldati službeni izraz-sve objašnjeno ako zguglate, Still Demenz!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

zasad skulirana vidiš mene pere obrnuto - za sada - prije T sam mislila da ću oči iskopati bilo kome tko mi trbuh dotakne - a sad se lijepo namjestim i pustim ljude (ok ne nepoznate)
    u trgovini puštam preko reda - jer kao ja imam vremena - na porodiljnom sam (pa je onda njima bad da ih trudnica pušta ) i sva sam neka popustljiva na sve strane :O
    A prije sam bila nabrijani borac za svoja prava

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    No, ta glupavost uslijed hormona spasila me poslije kad sam imala problema s trudnoćom, mogla sam izluditi od brige što će biti s djetetom, ali svi su se grizli više od mene, ja sam bila najmirnija, mene su tupavi hormoni iskulirali.
    Na tečaju su nam rekli da zato trudnice i zaglupe, da se ne bi previše brinule, priroda se pobrinula da ne razmišljaju previše.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Stillen demenz - odlično
    Rivendell i ja sam imala taj osjećaj da stillen demenz tome služi. Prije nego sam ostala trudna s drugim djetetom sam mislila joj kako ću opet na porod i nespavanje sto godina i tako, kao sad mi je veći bed kad znam što me čeka, ali onog trena kad su me pukli hormoni - blaženi osmjeh od uha do uha, kaj bi rek'o Predin "gate na glavo pa dva svinčnika v nos"

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Na tečaju su nam rekli da zato trudnice i zaglupe, da se ne bi previše brinule, priroda se pobrinula da ne razmišljaju previše.
    Ja bih voljela da sam u takvom blaženom stanju i ostatak života, nije da mi pamet baš nešto treba i koristi, a s većim libidom i ostatak moje okoline bio bi zadovoljan,
    dakle, svi zadovoljni, nema pameti, ima seksa,
    ali eto, ne traje predugo taj Stillen Demenz (lisica, tnx)
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 29.07.2011. at 12:49

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Čak su mi rekli neki ljudi koje nisam vidjela neko vrijeme da se puno više i glasnije smijem od kad sam trudna

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je osim glupavosti, koja traje... jutros sam krenula van na kavu, tri put se vraćala: prvi put jer nisam stavila flaster na žulj, drugi put po kišobran, treći put jer sam uzela ključ od krivog auta... i uz svo to vraćanje na kraju ipak zaboravila vodu... dakle osim te glupavosti ilitiga te demencije kak se to stručno zove, zanimljivije to da me manje diraju loše vijesti na tv.
    Npr. ova tragedija u Norveškoj me nije pogodila... odnosno, na racionalnoj razini mi je sve to strašno i neshvatljivo... ali emotivno sam ostala distancirana. Ranije je takva reakcija bila nemoguća. Na nestanak A. Bilić nisam ni trepnula. I sama se čudim kako je to moguće... inače nisam bezosjećajno biće.... Ali sad... racionalno obradim, kritički komentiram, ali uzrujavanja nema.
    Vjerujem da se priroda na neki način pobrinula da se brinemo samo za ono što je u ovom trenutku istinski bitno. Ima još netko s takvim iskustvima?

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je osim glupavosti, koja traje... jutros sam krenula van na kavu, tri put se vraćala: prvi put jer nisam stavila flaster na žulj, drugi put po kišobran, treći put jer sam uzela ključ od krivog auta... i uz svo to vraćanje na kraju ipak zaboravila vodu... dakle osim te glupavosti ilitiga te demencije kak se to stručno zove, zanimljivije to da me manje diraju loše vijesti na tv.
    Npr. ova tragedija u Norveškoj me nije pogodila... odnosno, na racionalnoj razini mi je sve to strašno i neshvatljivo... ali emotivno sam ostala distancirana. Ranije je takva reakcija bila nemoguća. Na nestanak A. Bilić nisam ni trepnula. I sama se čudim kako je to moguće... inače nisam bezosjećajno biće.... Ali sad... racionalno obradim, kritički komentiram, ali uzrujavanja nema.
    Vjerujem da se priroda na neki način pobrinula da se brinemo samo za ono što je u ovom trenutku istinski bitno. Ima još netko s takvim iskustvima?
    ima...ja...
    baš mi je to pomoglo u trudnoći...
    obitelj je nekako baš u to doba zadesila tragedija za tragedijom...i ja sam to odradila u nekom svom oblaku....

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da trudnicka, mene jos drzi ...nekad postavim takvo glupo pitanje da se sama poslije zapitam jesam li normalna...sve sam zaboravila...bas me zanima kad se ponovno vratim na fax kako ce to biti

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme cure što sam se nasmijala, osjećam ono malo stomačnih mišića koji su mi još aktivni
    i ja sam zaglupavila, al sam se pomirila s tim stanjem
    imam i ja svojih bisera....odem u Plodine, napunim kolica i na kasi skužim da nisam uzela novčanik, užas! Kad trebam ukucat pin od kreditne kartice, moram dobro napregnuti vijuge koristim riječi različitih jezika jer se ne mogu sjetiti hrvatskih itd

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, ak postanem mutav i mucav, trebam kupiti test za trudnoću?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •