Ispričavam se ako koga vrijeđa naslov, ali ne znam kako drugačije objasniti ono što mi se događa zadnja dva mjeseca. Radim takve gluposti i nelogičnosti... Evo danas uzmem karticu za parking i umjesto da prođem prije nego se rampa spusti ja stojim na mjestu, zatvaram prozor i nešto namještam, a MM me samo gleda jer je već navikao. Na početku mi se smijao, a sad ništa ne govori nego čeka da sama skužim. Najviše mi se gluposti događa dok vozim. Tipa, vozim već 7 godina, a sad mi se prvi put događa da krenem promijeniti brzinu bez da sam stisnula kvačilo, stalno krećem u trećoj pa mi se i stalno gasi auto , a to mi se nije dogodilo od kada sam počela voziti. Imali netko još takvo iskustvo. kad sam bila na tečaju u domu zdravlja sestra je rekla nešto u stilu kako počnemo manje razmišljati jer je to prirodni način da se tijelo zaštiti od previše razmišljanja i brige koja bi se sigurno javila kako se primiče porod. Na netu sam našla da se to zove Pregnancy brain fog, ali i da je to samo mit. Meni se ne čini kao mit, jer naočigled svih zaglupljujem i zaboravljam...