Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: Mala Frida za državu ne postoji jer je rođena kod kuće

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mislim da su i mene u Splitu tražili osobnu.A isto tako su mi je vratili pa je muž nosio kući. Sjećam se da me je sestra odvela u neku sobu pa sam tel razgovrala sa sestrom u rađaoni...bila sam u trudovima,ne sejćam se puno toga...

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa Vidi poruku
    Roditelji iz članka su trebali zatražiti pismeno rješenje od matičarke da odbija predloženi upis djeteta uz argumentaciju zašto je rješenje negativno, te spomenuti da će joj se javiti njihov odvjetnik. Sigurna sam da bi se gospođa tog trena predomislila i upisala dijete.
    Potpuno se slažem. Lijepa riječ nekad pali, ali pismo iz odvjetničkog ureda uvijek pali. Nažalost, osjetila na vlastitoj koži (ne iz ovog razloga, ali je bilo povezano sa medicinskim sustavom i pravom na pristup med. dokumentaciji).

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da su mene u VŽ-u tražili osobnu. I da je bila kod njih sve do izlaska iz rodilišta.
    Ovdje se isto postavlja pitanje tko ima po zakonu legitimirati osobu, odnosno tražiti na uvid osobnu iskaznicu. Ono što znam sigurno je da je ne smiju oduzimati i zadržavati (to mi možda smjela policija, zdravstveno osoblje nikako).

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •