Results 1 to 3 of 3

Thread: Molim pomoć i vaše mišljenje

Default Molim pomoć i vaše mišljenje

Molim vas za pomoć i vaše mišljenje, naime ja i suprug smo u braku 4 godine, nemamo dijece i nakon obavljenih svih pretraga ustanovljeno je da suprug ima oligoasthenoozoospermiju, doktori nam savjetuju da krenemo sa MPO međutim mi bismo radije posvojili bebu... E sada nismo još nikuda krenuli za posvajanje jer mene mući 1000 pitanja...financijska strana, pa nedostatak prostora, dali će procjeniti da uopće možemo krenuti dalje....najviše me je strah jer suprug već 8 godina boluje od anksiozno-depresivnog sindroma, pije lijekove i to je sve pod nadzorom ali ja se bojim da će nas socijalna služba odbiti i da nečemo moći posvojiti bebu...Molim vas sve koji ste upučeni i koji ste prošli postupak posvajanja da pomognete vašim savjetima jer jedino što nam još nedostaje u životu je jedan mali kojem bi poklonili svu našu ljubav i pažnju....

Osoblje foruma čokolada's Avatar

Josipa26, dobrodošla!
    Evo tu smo pričali o sličnom problemu, možda ti nešto pomogne.
    http://forum.roda.hr/threads/25845-N...janje-djeteta?

Oko financija i prostora (ako imate neki, bilo kakav pristojan prostor za život) ne brini. Što se tiče dijagnoze tvog supruga, znaš da je potrebna potvrda njegovog osobnog liječnika da ne boluje od težih bolesti. U razgovoru s njim vidite kako se "vrednuje" ta dijagnoza. Također možete se najaviti u matični CZSS na preliminarni razgovor da vidite kako njihov psiholog "diše" u vezi s tim.
    Sretno!

Puno hvala, tekstovi su vrlo korisni...