Već me mjesec dana zeza donji dio leđa. Prvo me bolilo jedno 9 dana, ali umjerena bol pa sam otišla kod doktorice i dala mi je diclo-duo tablete (dakle voltaren). To sam pila 3 dana i prošlo je. Onda par dana mir pa ponovno tablete i tako evo već 3. ili 4. put. Dakle sveukupno traje mjesec dana sa pauzama između kad mi bude sasvim bezbolno. Prije tih bolova malo mi je trnila noga pa su dva liječnika zaključila da se radi o išijasu. Trenutno sam na moru i kući idem tek za petnaestak dana. Čitam na netu i svašta mi pričaju (a bolje da ništa ne čitam i da ne znam)pa sam već luda od mogućih dijagnoza. Jel se nekome dogodilo ga da je tako dugo bolilo, a da nije nešto preozbiljno i jel mislite da bih trebala prekinuti godišnji i otići na pretrage kući? Zapravo, kad god me u prošlosti uhvatilo u leđima trajalo je nekoliko dana i gotovo, a sada traje i traje. Rekli su mi plivanje pomaže no meni očito i ne jer mi se nakon plivanja stanje ponovno pogoršalo. Može biti i da se u tim bezbolnim fazama malo previše opustim pa ne pazim na držanje i dizanje tereta. Zapravo nemam pojma što da radim jer kad sam bila kod dr. stekla sam dojam da joj ti moji bolovi i nisu nešto previše zanimljivi, odnosno u nekakvom stilu ma vi ste još i super kakvi znaju doći. Samo brine me ta dužina trajanja. Help pliz!