Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Kako "rastrančirati" pile?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Kad pile nije integralno

A bit ce valjda... nekad. Nego, slazem se i ja s teorijom da se moze rezati kroz zglobove. Uspjelo mi je par puta, kad sam si stvarno dala truda i nisam ubacila kokosku direktno u posudu za pecenje.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja vratove ne mogu vidjeti i ajme meni ali jedem samo Cekinove, a voljela bi više od svega sebi i djeci speči piceka onako pravo domaćeg, ali ubije me miris i ti vratovi..

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Uh, sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina. Ja imam dosta oštri nož, ali samo to. Probala ja to izvesti par puta, pile je izgledalo je kao da sam ga petardom rezala i odustala.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Prijavljujem prvo rastrančirano pile!
    Nije teško, samo bojim se da nisam baš uštedjela jer sam kupila napamet, pa je možda i skupo? (24kn/kg). Jel mu to standardna cijena ili?

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ih, lako je pile rastranđirati, kad ga kupiš gotovog , treba ga zaklat, pa ošurit vrućom vodom pa mu očistiti perje , pa povaditi iznutrice,, ja mislim da ga je u svemu tome najlakše pojesti...Dobar tek svim...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam pile trančirala možda 2 puta u životu. Na sreću, to za mene unaprijed odradi sveki
    Moje pile nakon trančiranja je izgledalo ko pravi indijanac-rese su visile na sve strane Estetski nije ni malo lijepo izgledalo, ali mislim da sam bar pogodila prave dijelove na koje sam ga raskomadala

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •