Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Pomoć: Doktor kaže da moram smršati do 9 mj...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aj da ja propagiram način na koji sam izgubila par kila viška u roku 3 mjeseca (došle kile od stimulacija i finih slastica, nisu bile od zraka), 5 manjih obroka: doručak Musli s jogurtom, užina voće, ručak normalan (podrazumijeva povrće, al ostalo normalno), popodne užina bademi i voće, a večera integralni tost sa laganom salamicom. Na početku bude na knap, al brzo se navikne. Ja sam inače jela čak i manje količine od toga, al krivo raspoređeno i sa unosom puno kalorija preko slatkog i grickalica. Ovo zaista s 5 obroka funkcionira jer se nema osjećaj gladi zato što nema predugih pauza između obroka, a što je najbolje-kilaža se zadržava jer nema prislie dijete i brojanja kalorija nego takav stil uđe u naviku. E da, jednom tjedno se treba nagraditi s nečim slatkim (al, nažalost, umjereno).V
    Vidim da i tiki piše da se posloži u glavi-to je najvažnije, taj klik u mozgu da nam hrana nije tješilica (nije da nekad ne pokleknem).
    Posljednje uređivanje od mare41 : 30.07.2011. at 10:34

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tiki_a, mare..imate pravo..promjena stava prema hrani je kljuc..pa ako se obace jos kakve aktivnosti..ahhh
    skidam kapu i neka vas plus izenadi kad se najmanje nadate

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U vezi peciva s hrenovkom, bilo je ogromno od lisnatog tijesta, inače to ne jedem baš ali nisam imala jučer vremena za doručak. Baš sam se s tim jednim pecivom prejela nisam više bila gladna do 4 popodne tako da sigurno je bilo jako kalorično. Danas ću pametnije

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Slažem se s vama u vezi aktivnosti i promjene stava prema hrani, ja sam imala kao dijete i u pubertetu problema s težinom i onda sam upravo tako smšavila, trošila bih više nego unosila i uspjevala sam to fino održavati 10 godina dok nisam krenula na stimulacije i tu mi se apetit otvorio od tih hormona i štitnjača mi se poremetila pa nisam mogla smršaviti ni kg dok mi se to nije malo izbalansiralo. Sad sam još i na antibebi pilulama a čula sam da se onda isto voda zadržava u tijelu pa me baš zanima ako ću uspjeti što skinuti.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sinoc, nakon ove teme, jedino sto sam zeljela je bila slasna hrenovka u lisnatom tijestu, a nocas sam ih sanjala punu zdjelu:D
    Zato brisem dok nije prekasno, a vama svima sretno s mrsavljenjem koji god nacin da odabrali i nek vam jajnici rade lijepo ko urice

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Meni je isto dr.Reš kod kojeg sam bila u postupku rekao da bi trebla smršaviti jer na veću masu tjela ide i veća količina lijekova za stimulaciju pa sam ja to ozbiljno shvatila i u 6 mjeseci sam uspjela skinuti 10 kg. ja sam se pridržavala montignacove dijete ustvari to je više način prehrane jer se treba samo pravilno kombinirati unos namirnica i izbacit slatkiše, bijelo brašno, bijelu rižu i uvesti sve integralno. ako te interesira imaš o montignacu dosta na netu a ja sam si kupila knjigu montignacova dijeta u kojoj je sve lijepo objašnjeno. sretno!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoc, nakon ove teme, jedino sto sam zeljela je bila slasna hrenovka u lisnatom tijestu, a nocas sam ih sanjala punu zdjelu:D
    Zato brisem dok nije prekasno, a vama svima sretno s mrsavljenjem koji god nacin da odabrali i nek vam jajnici rade lijepo ko urice

Monitgnacovu knjigu imam i ja doma, malo sam se pridržavala al sam ubrzo zapustila

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    U početku bi često za pauzu na poslu uzimala pekarsku picu jer mi ja bila jaaako fina i to mi je bilo važno, da se ne kočim u užitku . Sada je to rijeđe jer mi se u glavi nekako samo po sebi drugačije posložilo.
    ovo se meni događa ili sam pod zadnje uzimala ćevape i krumpir iz konzuma....ali vaga ide gore....
    a sada trenutno su problem svaki vikend nekome rođendan, roštilj, kolači piće....pa mi je velika muka suzdržati se...

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

[]QUOTE=mare41;1933774]Aj da ja propagiram način na koji sam izgubila par kila viška u roku 3 mjeseca (došle kile od stimulacija i finih slastica, nisu bile od zraka: 5 manjih obroka: doručak Musli s jogurtom, užina voće, ručak normalan (podrazumijeva povrće, al ostalo normalno), popodne užina bademi i voće, a večera integralni tost sa laganom salamicom. Na početku bude na knap, al brzo se navikne. Ja sam inače jela čak i manje količine od toga, al krivo raspoređeno i sa unosom puno kalorija preko slatkog i grickalica. Ovo zaista s 5 obroka funkcionira jer se nema osjećaj gladi zato što nema predugih pauza između obroka, a što je najbolje-kilaža se zadržava jer nema prislie dijete i brojanja kalorija nego takav stil uđe u naviku. E da, jednom tjedno se treba nagraditi s nečim slatkim (al, nažalost, umjereno.V
    Vidim da i tiki piše da se posloži u glavi-to je najvažnije, taj klik u mozgu da nam hrana nije tješilica (nije da nekad ne pokleknem).[/QUOTE]
    hvala na savjetu i receptu i sviđa mi se jer je to se što volim jesti i nije mi niti malo problem količina, nego šta jedem.
    a ovaj klik sam ja imala sve dok mi tata nije iznendada umro i onda je taj klik okrenuo se moraš pojesti bananko, moraš i ja u trgovinu i navali na 5- 10 bananka....
    ali na sreću sada se to malo normaliziralo...

spodoba-hvala na željama i nadam se da će se pojaviti, a imam dojam da ću tog trenutka pasti u nesvjest
    i ja želim svima sa foruma da im se ostavri tajplusić koji postane najveća životna okupacija-bar je to kod mene sada.

ameli- probala sam i tu dijetu. ali nisam dugo uspjela

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

na prvom pregledu na mojih 168cm i 78 kg je bilo previse. pa su mi na VV rekli da moram izgubiti taj visak. do prvog postupka cekala sam skoro vise od pola godine i iako sam promijenila kliniku, odlucila sam smrsaviti. ali polako. na prvi postupak sam dosla sa 64 kg, a kako smo imali jedan stimulirani, pa jedan prirodnjak, pa jedan femara, pa opet stimulirani sa svakim sam vracala po nekoliko kg. ostala sam trudna sa 78 i sada u 20tt imam 82 kg.
    sto se tice dijete, nikakva brza kod mene ne pali. izbacila kruh, a s time i sendvice, ali sam jela krumpir, tjesteninu. izbacila slatko , osim sladoleda i cokoladnog milijeka. navecer samo proteine. izbacila sve sokove osim cedevite. i za pola godine mi otislo 14kg.
    sada opet imam dosta viska, ali pazim da jedem kuhano, ceka me jos pola puta do kraja, a znam da najvise dobijes u zadnja dva mjeseca pred porod. posto imam blizance, nadam se da necu bar prijeci stotku, he,he.
    vise mi je radi beba, nego radi sebe. znam da cu poslije poroda opet na 64. tvrdoglava sam kao mazga!!!!

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    na prvom pregledu na mojih 168cm i 78 kg je bilo previse. pa su mi na VV rekli da moram izgubiti taj visak. do prvog postupka cekala sam skoro vise od pola godine i iako sam promijenila kliniku, odlucila sam smrsaviti. ali polako. na prvi postupak sam dosla sa 64 kg, a kako smo imali jedan stimulirani, pa jedan prirodnjak, pa jedan femara, pa opet stimulirani sa svakim sam vracala po nekoliko kg. ostala sam trudna sa 78 i sada u 20tt imam 82 kg.
    sto se tice dijete, nikakva brza kod mene ne pali. izbacila kruh, a s time i sendvice, ali sam jela krumpir, tjesteninu. izbacila slatko , osim sladoleda i cokoladnog milijeka. navecer samo proteine. izbacila sve sokove osim cedevite. i za pola godine mi otislo 14kg.
    sada opet imam dosta viska, ali pazim da jedem kuhano, ceka me jos pola puta do kraja, a znam da najvise dobijes u zadnja dva mjeseca pred porod. posto imam blizance, nadam se da necu bar prijeci stotku, he,he.
    vise mi je radi beba, nego radi sebe. znam da cu poslije poroda opet na 64. tvrdoglava sam kao mazga!!!!
    hvala makice na ovom odg, slušam i po malo smanjujem obroke, trudim seeeee......

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Malianđeo, evo nakon 3 tj. što nisam bila na forumu (godišnji) vidim zanimljivu temu Isto se borim s viškom kila po mom mišljenju +15kg i nikako da odu dole al moram briznat da se svaka moja dijeta traje 3 dana...samo želim rec da te u potpunosti razumijem jer isto tako sam izgubila oca par dana nakon svadbe i u roku mjesec dana došlo je 15 kg zvući nemoguće ali sam svoju tugu sam tješila hranom i već 2,5g ni gram ne ide dolje upisala sam zumbu što je super stvar ali osim što sam se dobro zabavljala nisam ništa izgubila...Probala sam smanjit unos hrane ali ni to nije pomoglo evo sad nakon mora idem u nove pobjede,mislim nisam mogla na moru bez sladoleda
    Drage, možemo mi to ...

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    I htjela bi dodati da je mozda bolje ulaziti u MPO pricu sa manje kg jer dosta cura dobije na kilazi u postupcima. Znam da su neke dobivale i po 4 do 6kg pa nek se desi da ne uspijes iz prve a ne skines visak do slijedeceg pokusaja, nakupi se i po desetak kila u godini.
    Istina, debelo potpisujem !!

LaFolie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
    Dr mi je rekla da kod PCOS se stanje cesto "spontano" poboljsa ukoliko zena naglo smrsavi 5-10% kilaze (u slucajevima umjerenog viska kilograma) i da je to uvijek prvi savjet u slucaju te dijagnoze...

sretno
    Ja sam visoka 175cm i imam PCOS - smrsala sam sa 65 na 55 kg za mesec dana, svakog dana vozila rolere, plivala i isla na aerobik totalno sam izgubila cikluse.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako si smrsavila 10 kila u mjesec dana, sasvim je bilo za ocekivati da ce doci i do (gadne) promjene u ciklusima.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •