Makica prvotno napisa
na prvom pregledu na mojih 168cm i 78 kg je bilo previse. pa su mi na VV rekli da moram izgubiti taj visak. do prvog postupka cekala sam skoro vise od pola godine i iako sam promijenila kliniku, odlucila sam smrsaviti. ali polako. na prvi postupak sam dosla sa 64 kg, a kako smo imali jedan stimulirani, pa jedan prirodnjak, pa jedan femara, pa opet stimulirani sa svakim sam vracala po nekoliko kg. ostala sam trudna sa 78 i sada u 20tt imam 82 kg.
sto se tice dijete, nikakva brza kod mene ne pali. izbacila kruh, a s time i sendvice, ali sam jela krumpir, tjesteninu. izbacila slatko , osim sladoleda i cokoladnog milijeka. navecer samo proteine. izbacila sve sokove osim cedevite. i za pola godine mi otislo 14kg.
sada opet imam dosta viska, ali pazim da jedem kuhano, ceka me jos pola puta do kraja, a znam da najvise dobijes u zadnja dva mjeseca pred porod. posto imam blizance, nadam se da necu bar prijeci stotku, he,he.
vise mi je radi beba, nego radi sebe. znam da cu poslije poroda opet na 64. tvrdoglava sam kao mazga!!!!