moje mišljenje je da svi smo mi indvidualni što se tiče naših kg, tu je i dijagnoza i sve kako naše tijelo to prihvača,za sebe bih rekla da ja sam niski konj 160cm i ljepih 95kg. prošle godine kad sam bila u postupku imala sam ih i više 112kg,ja osobno dosta dobro reagiram na stimulaciju u zdanjem postupku na 19 gonala dobili hrpu folikula koji su narasli ko divovi i popucali 11dc,dr.l nikada mi nije rekao moraš smršaviti radi stimulacije več mi je to napomenuo da bih trebala skinuti kile kako bi mi bilo lakše u samoj trudnoći,svjesna sam da imam previše kg i da to moram riješiti ja bih osobno bila zadovoljna da skinem još jedno 10kg,ja sam si se uvijek sama sebi svđala sa malo više kg. koliko znam nemam pcos niti neke ozbiljne probleme osim začepljenog jajovoda ,sve ostalo ok i naravno novo otkriveno trombofilija gdje moram iči na heparin poslije transfera,ali sam primjetila da kad sam se hranila po propisima Zelene kure i jela više proteina moji ciklusi su sa 30 dc a poprilično su mi točni počela sam dobivati svakih 28d,i to je nepobitna istina da žene koje imaju pcos moraju izbjgavati unos velikih količina ugljikohidrata pa i od samog voća,nadam se da nisam udavila i da se nisam previše udaljila od teme