U koji dječji Benetton u Zg ići, gdje imaju najbolji asortiman?
U koji dječji Benetton u Zg ići, gdje imaju najbolji asortiman?
King cross i Mercator Vukovarska
Imaš i u Dubravi dosta velik izbor, uglavnom je sve na popustu 40%
popust je 40 posto ali je i dalje skupo ... majice dječje po 180kn i na to popust opet su nekih 100kn
I onaj u Ilici je dobro oprskrbljen. Na 40% popusta se sad na blagajni obračunava dodatnih 20%.
Kasno je za sniženja u Benettonu, ostale su samo najskuplje ili neatraktivne stvari na sniženju. Malih brojeva vel.74 još uvijek ima u izobilju, za veće od XXS ne znam. Vel.82/90/XSS skoro da i nema više. Benetton je krenuo prvi s sniženjima u 6.mj i sve jeftinije a atraktivnije prodaju već u prvih tjedan dana.
West gate isto ima ok izbor dječje robice.
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 29.07.2011. at 23:12
Ne pitam za sadašnja sniženja, nego da se pripremim za jesen, za zimsku robicu...
Zna li netko da li u ulici ima još majčica onih običnih s natpisom vel 2XL (za 11-12 g)?
Jesensko zimska robica mislim još nije došla. King cross ima po meni super izbor za djecu, a i WG je ok, to mi je najbliže jer je na zapadu.
Imaš još u Ilici dječji i mislim Avenue Mall isto ima dječji odjel. I outleti isto imaju dječju robicu, onaj u Hoto vilama i Roses outlet u Sv.križu.
Može se naći super stvari na ogromnim sniženjima. Početkom proljeća bila je hrpetina robice od prošlog ljeta u B. u Mercatoru na Vukovarskoj, npr. majca kratkih rukava preslatka, ne skroz obična, 40 kn ( a ne 100). Tad je bilo i izbora i super cijena, ali tad ljudi očito još ne kupuju za ljeto...