Stranica 10 od 12 PrviPrvi ... 89101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, Trina, ali upravo o tome se i radi
    kad ti fakat ne želiš, onda to TM i poštuje
    neke cure kažu da se treba "podati" i tada (kad ne želiš) iz svih razloga koje je Anemona napisala
    i to je ono što čudi

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa jedno je ne želiti par puta, tjedana, ma čak i par mjeseci ako si u nekoj krizi ili si umorna, bezvolja itd. Ali da ti se ne da mjesecima jer ti se gadi mužev dodir to je već problem o kojem treba ozbiljno razgovarati a ne očekivat da on poštuje naše želje i šuti.

A baš me zanima kako mi žene ragiramo ako nas muž odbije? Mene je moj odbio, zapravo pokušao odbiti par put u životu kad je bio mrtav umoran, i napravila sam takvu dramu da to nije normalno, jer za njih se podrazumjeva da im se uvijek da a mi tražimo razumjevanje ako "ne možemo" mjesecima.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

RozaGroza, tvoje razmišljanje je normalno razmišljanje žene u dobrom braku. Meni su ova druga čudna.
    "Ja mu nedam, jer mi se neda" i to često, meni je jako ponižavajuće i duboko zabrinjavajuće za muškarca.

Kad ponekad gledam "Raymonda" i njegove muke da dođe do intimnosti, toliko se naljutim da bih lupila Debru da mi je blizu. Svome mužu reći "Ne" radi nekakvog ćeifa je baš nipodaštavanje istog. Kao i obratno, ako muž kaže Ne bez razloga. Ili sa zlim razlogom.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 09.08.2011. at 18:01

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Svome mužu reći "Ne" radi nekakvog ćeifa je baš nipodaštavanje istog. Kao i obratno, ako muž kaže Ne bez razloga. Ili sa zlim razlogom.
    Svom mužu nekad, radi svog nekog ćeifa, ni ne skuham. Eto, nije mi se jučer dalo pa smo jeli jaja na oko.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako ikad povjerujem u to da se muskarci (svi, jelte.. ma i dio njih) brinu o mladuncadi i obitelji samo kad redovito "dobiju" od zene, ici cu se upucati. To je takvo omalovazavanje muskog roda da je ruzno citati, a tragicno zivjeti sa saznanjem da itko u to vjeruje (iskreno mislim da je zenama koje u to vjeruju jako tesko).

Je, muskarcima je cesto seks vazniji nego zenama, ali ostaju u braku jednako kao i zene cije emotivne i ostale potrebe nisu zadovoljene (od muza) u mjeri u kojoj bi zeljele. Oni koji saraju i oni koji odlaze, otisli bi svakako, a nedostatak seksa je dobar izgovor koji ocito kod dijela zena pali kao dobro opravdanje.

Trina, ana.m i ostale s "muskim" cipom za seks ... blago vam se.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

RozaGroza, tvoje razmišljanje je normalno razmišljanje žene u dobrom braku. Meni su ova druga čudna.
    "Ja mu nedam, jer mi se neda" i to često, meni je jako ponižavajuće i duboko zabrinjavajuće za muškarca.

Kad ponekad gledam "Raymonda" i njegove muke da dođe do intimnosti, toliko se naljutim da bih lupila Debru da mi je blizu. Svome mužu reći "Ne" radi nekakvog ćeifa je baš nipodaštavanje istog. Kao i obratno, ako muž kaže Ne bez razloga. Ili sa zlim razlogom.
    Meni je ovo toliko glupo da ti ne mogu opisati koliko. Ponižavajuće je za muža ako se ženi neda? Znaš, ja sam rekla da moj muž jako voli seks i jako mu je važan, i to je činjenica, kao i kod onog velikog postotka muškaraca kojeg sam već spomenula (i to je istina, iako neke supruge naivno vjeruju da kod njihovih muževa to nije tako). Ali kad bi ja znala da mene moj muž, s kojim sam stvorila obitelj, s kojim dijelim život, kuću, osjećaje, ljubav, sve svoje misli i s kojim me osim svega navedenog veže i veliko prijateljstvo, gleda kao nešto što hoda i u sredini ima nešto predivno oko čega se njegov život vrti, ja više nikad nebi spavala s njim. On mene poštuje kao ženu i kao osobu. Poštujem i ja njega kao čovjeka. Ševimo se jer to volimo. Ali da ja to MORAM onda nebi. Kužiš?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bome, Trina, ovo što si napisala na prethodnoj stranici je potpuno onako kako se meni sviđa.
    i to nije ni na tragu onome "ne da mi se, ali ću dati" zbog...
    mira u kući
    novih tapeta
    da ne ode kod mare iz susjedne ulice

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e jeste neke
    ja napišem da popustim da mi kuća bude bezbojna
    i još pride dadem
    a niko ni riječ hvale
    ccc

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

trebala si biti muško!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam mislila da samo životinje i ljudi s problemima na mogu kontrolirati nagone.

"aprin muž ne diše seks"-nevjerojatno.

Sad će ispasti da postoje žene koje se HVALE time da ih muževi poštuju taman toliko da su obavezne seksat se s njima (oprosti, ifigenija, ne "davati", nego dijeliti kakoono ljubavne radosti-ili da osjećaju da bi bilo u redu!!) kad im je do čitanja i igranja tenisa.

Ja ću mrtva ladna reći da bi normalan muž pobjego da se žena seksa s njim 4 puta dnevno-a da jedan put bude iz razloga iz kojeg se vi seksate. Baš mu je to za pohvalit se, evo-žena se ne pali previše na mene, ali ja sam njoj izašao u susret s kaučom, pa će ona meni sa htjela sam reći čim, al Clitnon je reko da to nije seks.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    "aprin muž ne diše seks"-
    ma šuti, on ti, jadan, uopće ne diše.
    ni sa seksom ni bez njega.
    jer me se boji.
    ako udahne, morat će dat!
    ili me voditi na Arizonu u šoping.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ma šuti, on ti, jadan, uopće ne diše.
    ni sa seksom ni bez njega.
    jer me se boji.
    ako udahne, morat će dat!
    ili me voditi na Arizonu u šoping.
    I još kuhaš brza, "prosta" jela u jednom loncu.

apricot, moraš ga hraniti ko muško da bi razmišljao ko muško. Daj mu mesa i krumpira 3 dana, pa da vidiš seksa.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 09.08.2011. at 20:30

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a ne, šteta bi bilo
    ja sam jedna jako ženstvena i krhka pojava
    niko ni ne sluti kakvi se muškarački porivi kriju u meni

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ikad povjerujem u to da se muskarci (svi, jelte.. ma i dio njih) brinu o mladuncadi i obitelji samo kad redovito "dobiju" od zene, ici cu se upucati. To je takvo omalovazavanje muskog roda da je ruzno citati, a tragicno zivjeti sa saznanjem da itko u to vjeruje (iskreno mislim da je zenama koje u to vjeruju jako tesko).
    Potpis. A kad sam to mužu pročitala o brizi za mladunčad zakoluto je oćima, on misli da mi na ovom forumu nismo baš normalne
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 09.08.2011. at 20:42

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Svom mužu nekad, radi svog nekog ćeifa, ni ne skuham. Eto, nije mi se jučer dalo pa smo jeli jaja na oko.
    Ali, ste jeli!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jer je i ona bila gladna, ne samo muž

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I ja sam uvijek gladna, kao i moj muž. Pogotovo kad ga tjednima nema doma, pa dođe...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nije tema razgovora.
    tema je jesti, a ne biti gladan.
    iliti "trpanje" u sebe.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ali, ste jeli!
    Ali ne zajedno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Cubana

Pratim, ne pišem.
    Drugi (Apricot, Anemona, Trina...) napišu i pitaju sve za mene

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ali ne zajedno
    Nekome je i u tome čar.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

nije tema razgovora.
    tema je jesti, a ne biti gladan.
    iliti "trpanje" u sebe.
    Tema je intimni život uz majčinstvo.

Koliko ja znam, majčinstvo je većini nemoguće bez intimnog života.

A ostvareno majčinstvo bez intimnog života je meni osobno nemoguće.

Ali, svakome po želji. I doć će doba kad će želje biti, ali mogućnosti više ne.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nešto ste pojeli.
    Da si mu okrenula rit i rekla ne dam niš, crkni i nadiđi svoje porive to bi bilo nešto drugo.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nije čovjek vodopad pa da pada tamo gdje ga zapadne, slobodnim padom, pa sad pred frižider, u krevet ili na muža - a što ćeš, kako se zbude, kak se probudim, kako mi dođe.

Ova struja diskusije koja je protiv svjesnog ulaženja u mužev zagrljaj stalno nešto zamjera - pa što ak se njemu hoće, ali isto tako se vodi filozofijom - kak se meni hoće...

Ali valjda je moje da mi se - ne da mi se važnije od njegovog, je li tako.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Poanta je bila da ja volim svoj ćeif i da ga nekad stavim ispred MMa. I, iskreno, opet me neki postovi ovdje asociraju na Stepford. Samo nek je muškarac zadovoljan, i zadovoljen. I ok, ako su vam muzevi takvi. Ali dozvolite da ne živimo svi u Stepfordu i da neki muzevi vole da im žene imaju i svoju glavu, svoje želje i svoje potrebe. I svoje "ne".

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Nije čovjek vodopad pa da pada tamo gdje ga zapadne, slobodnim padom, pa sad pred frižider, u krevet ili na muža - a što ćeš, kako se zbude, kak se probudim, kako mi dođe.

Ova struja diskusije koja je protiv svjesnog ulaženja u mužev zagrljaj stalno nešto zamjera - pa što ak se njemu hoće, ali isto tako se vodi filozofijom - kak se meni hoće...

Ali valjda je moje da mi se - ne da mi se važnije od njegovog, je li tako.
    To i ja pokušavam cijelo vrijeme objasniti, a proglasilo me se u najmanju ruku sponzorušam, a u najgoru...Kao da muž i žena ne vrijede isto.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ali dozvolite da ne živimo svi u Stepfordu i da neki muzevi vole da im žene imaju i svoju glavu, svoje želje i svoje potrebe. I svoje "ne".

A imam ja svoju glavu i svoje želje i svoje potrebe, i to kakvo, svo troje. I svoje "ne", koje upotrebljavam za ono što ne volim, a ne za ono što mi je milo.

Ja stvarno ne razumijem zašto netko želi sebi uskratiti jedan od najboljih dijelova braka.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Beti3 napisa
    a stvarno ne razumijem zašto netko želi sebi uskratiti jedan od najboljih dijelova braka.
    ?????? Stvarno ne razumijem što je pisac htio reći, da žene koje odbiju seks kad nisu raspoložene sebi uskraćuju najbolji dio braka?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A imam ja svoju glavu i svoje želje i svoje potrebe, i to kakvo, svo troje. I svoje "ne", koje upotrebljavam za ono što ne volim, a ne za ono što mi je milo.

Ja stvarno ne razumijem zašto netko želi sebi uskratiti jedan od najboljih dijelova braka.
    Prvi dio - x

Drugi dio - zašto? Jer im je tako došlo.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Aaahhhh! Stvar je u raspoloženju!
    A, j..i ga, ja sam uvijek dobro raspoložena kad je MM doma. Ne znam drugačije.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E baš si našla primjer
    Da je Raymond moj muž ne bi nikad dobio , jer je beskičmenjak, loš muž i otac.
    U biti, takav tip mi u ludilu ne bi bio muž.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da smo temu dobro isprale i ocijedile, te da postoje dvije grupe žena:
    One koje razmišljaju da je sex bitan i vode osjećaja da sexa bude(pa čak i onda kad im se ne da) redovno
    One koje razmišljaju o sexu kao o jednom sastavnom dijelu braka(ali ne presudnom) i koje se sexaju samo onda kada im je libido jednak libidu likova iz "Devet i pol nedjelja"

Možda bismo rekli da postoji i treća(nisu se jasno izrazile): grupa kojoj je sex dio braka, ne posebno važan, i koje se sexaju radi ljubavi u vezi koju gaje......
    Posljednje uređivanje od eris : 10.08.2011. at 08:50

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Poanta je bila da ja volim svoj ćeif i da ga nekad stavim ispred MMa. I, iskreno, opet me neki postovi ovdje asociraju na Stepford. Samo nek je muškarac zadovoljan, i zadovoljen. I ok, ako su vam muzevi takvi. Ali dozvolite da ne živimo svi u Stepfordu i da neki muzevi vole da im žene imaju i svoju glavu, svoje želje i svoje potrebe. I svoje "ne".
    pa ja ću odustati jer je priča standardna i očekivana. mijenjaju se samo teme, al uloge su iste, i tvrdim da neki od nas, tebe uključujući, mlataramo uprazno. Nema tu "kruva".Srećom, izbliza poznajem takvu psihologiju, koja nije Stepfordska, nego se svodi na ono da se žene služe već navedenim "ženskim čarima", a to "naravno" nije intelekt, nego seks, rađanje, uljepšavanje i ine mudrolije-a da bi dobile što žele. Dakle, smješno mi je što se dobrim ženama smatraju zato jer daju da bi dobile-to se, naime, zove "kao" kompromis

eris, a ti si apsolutno u krivu, to što se netko ne seksa radi muža, nego -kad mu/joj se seksa, ne znači da se seksa rijetko. To je lijepo rekla anam.
    I potpuno je druga stvar nekad se neraspoložen prepustit, suprotna od svjesnog kalkuliranja prije ulaska u odnose.
    Ja ne razumijem zašto muškarac onda nebi radije odabrao ženu koja ga želi-sad da me ubijete.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Eris, i one koje smatraju da je sex sastavni dio braka, i života.
    I koje ga ne smatraju kompromisom i zadovoljavanjem muževih potreba, već i svojih.
    Koje se ne seksaju zbog nekih ustupaka niti mira u kući i sl.
    Ne dobiju za seks ništa, niti novi kauč, niti zadovoljenog muža.
    Dobiju (i daju ) samo seks.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    I koje ga ne smatraju kompromisom i zadovoljavanjem muževih potreba, već i svojih.
    x

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Našla sam na odličnu knjigu, doduše tek sam pročitala prvih 40 stranica, "Zašto muškarci žele seks, a žene sanjaju o ljubavi", odlično je objašnjena fiziologija, hormoni i razlike u mozgu i reakcijama, plus začinjeno s vicevima i odličnim humorom.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
    ovo moram X!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima sigurno i onih koje žicaju muža da se malo ostavi kompjutera
    jeste se raspisale, statističarke jedne
    reklo bi se da samo muškima fali seksa...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aaahhhh! Stvar je u raspoloženju!
    A, j..i ga, ja sam uvijek dobro raspoložena kad je MM doma. Ne znam drugačije.
    Ja isto, skoro pa uvijek. Al mislim da poanta teme nije da nabijamo pokretačici to što ona nije kao "mi". Ima žena kojima se jednostavno dogodi nešto u nekom periodu života i ne mogu. A ja sam joj rekla, ako joj se muž gadi i ne voli da je dodiruje, ima malo veči problem od pukong "ne da mi se", jer i kad ti se ne da, mužev dodir godi koži.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    jer i kad ti se ne da, mužev dodir godi koži.
    osim ako imaš muža koji "diše kroz seks", pa razmišljaš hoće li dodir ostati dodir, ili je dodir samo usputna stanica do deksa

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hehe
    Beti, nisi ti uzela u obzir da je tvoj na moru (jel je? ili sam opet nešto pobrkala)
    a obzirom da si vjerna žena pomorca a ne kao što se inače priča , normalno da kad se vidite ne propustite priliku
    Ni ja je ne propuštam, moj nije na moru nego je za kompom
    ali mogu se uživjeti da nekom nije tako
    pogotovo kraj vrlo malog djeteta

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

osim ako imaš muža koji "diše kroz seks", pa razmišljaš hoće li dodir ostati dodir, ili je dodir samo usputna stanica do deksa
    ovo je vrlo bitan moment u cijeloj priči, znati da te dodiruje jer te voli i da taj dodir može biti poziv na sex
    ali i ne mora završiti nužno sexom ako ti tog trena nisi u takvom raspoloženju
    i znati da tvoja reakcija neće izazvati salvu uvrijeđenosti, već naprotiv razumijevanje

ali taj dodir može predstavljati samo iskaz ljubavi, intimnosti i razumijevanja
    u stilu znam da ti je sad teško, da si potištena/tužna/bolesna
    dopusti da ti pokažem da sam tu kraj tebe i da te volim i kad si takva

inače ja smatram da imam prava biti i onakva i ovakva ali se nakon podosta godina nekakvog pesimizma
    i gledanja samo negativnih strana učim svaki dan iznova gledati i stvarati što pozitivnije situacije u svom
    životu općenito. i priznajem da mi sex u tom izvrsno pomaže, pa je sve manje tih nekih mračnih stanja
    jednostavno mi tako došlo s vremenom...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    inače ja smatram da imam prava biti i onakva i ovakva ali se nakon podosta godina nekakvog pesimizma
    i gledanja samo negativnih strana učim svaki dan iznova gledati i stvarati što pozitivnije situacije u svom
    životu općenito. i priznajem da mi sex u tom izvrsno pomaže, pa je sve manje tih nekih mračnih stanja
    jednostavno mi tako došlo s vremenom...
    zato sam i napisala onaj prvi post-da si žena mora priuštiti promjenu-zbog sebe.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pomikaki, X

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa to i ja velim, uglavnom se sexam radi sebe

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    , nego se svodi na ono da se žene služe već navedenim "ženskim čarima", a to "naravno" nije intelekt, nego seks, rađanje, uljepšavanje i ine mudrolije-a da bi dobile što žele.
    Ova tvoja rečenica je uvedljiva, ali onda pomislim kad bi ti znala što je intelekt, sigurno ne bi napisala ovako nešto.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad stajemo s uvredama...

Beti, tvoj muž je pomorac?
    Znači, postoje periodi u kojima niste zajedno, nema fizičkog kontakta?

To znači da u tom razdoblju ti odobravaš da on bude s drugom jer ti nisi dostupna?
    Posljednje uređivanje od apricot : 10.08.2011. at 13:10

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ova tvoja rečenica je uvedljiva, ali onda pomislim kad bi ti znala što je intelekt, sigurno ne bi napisala ovako nešto.
    nisi li ti koju stranicu prije rekla da daješ za kauč?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sad stajemo s uvredama...

Beti, tvoj muž je pomorac?
    Znači, postoje periodi u kojima niste zajedno, nema fizičkog kontakta?

To znači da u tom razdoblju ti odobravaš da on bude s drugom jer ti nisi dostupna?
    i obratno, zar ne?
    ona može šarati okolo jer joj muž ne daje, recimo, 6 mjeseci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •