ma ne, nisi pratila prethodne stranice.
MUŠKARCI dišu kroz seks, ženama on nije tako bitan.
nama je bitnije uređenje kuće, djeca, dojenje i to.
ma ne, nisi pratila prethodne stranice.
MUŠKARCI dišu kroz seks, ženama on nije tako bitan.
nama je bitnije uređenje kuće, djeca, dojenje i to.
osim ani.m
:klanj:
ja sve shvaćam bukvalno pa i onu - ako muškarac ne da, imam pravo tražit kod susjeda
Ne onaj kojeg nema mjesecima, posao je vezan uz brodove, ali odsutnost koji tjedan. I ne, nema dozvolu od mene. Kao ni većina oženjenih muškaraca. I ne treba nam fizički kontakt kad nismo dostupni. Samo kad smo zajedno, tada je dostupnost obostrana.
Čitajući sve ove postove zapitam se zašto ja ne mogu biti zlobna i zavidna. (Iako ima dobrih učiteljica.)
Zato idem malo do Amerike. Zašto? Jer mogu!!
Vidi, vidi, poučavanje daje rezultat.
Napisala sam i iduću rečenicu koja dokazuje da sam odličan učenik i onda ju obrisala jer sam još uvijek to pristojna ja.![]()
nisi pristojna, zločesta si.
ako ništa drugo, a ono nabacivanjem svojega putovanja u Ameriku dok po drugim topicima ljudi pišu kako jedva preživljavaju.
a i te žene možda vode ljubav sa muževima svakodnevno.
ili možda treba "davati".
pa da i one vide Ameriku...
Hebate, moram i ja malo podebljati seks, možda i ja vidim Ameriku.![]()
Hm...dok sam ja "davala" svaki dan i ja sam išla u Ameriku, možda fakat ima neke veze
Beti nhf ovo mi je samo dalo mislit![]()
Nek se još i Kaae javi, pa da vidimo jel ima veze ili ne.
od danas više ne dajem mužu dok ne vidim njegovu van vej tiket tu amerika
Ja sam sama sebi platila Ameriku i Pariz i jos toga. Eh, da sam znala..... :lol
Salu na stranu, Beti vidi muza svako toliko pa je to sasvim druga kategorija. I mm je bio terenac....
Marija, nitko ne dovodi u pitanje svakodnevni seks.
Pa to je predivno, ako oboje to žele. Bez obzira jesu li ili nisu razdvojeni na kraće ili dulje vrijeme.
Uostalom, treba li uopće biti razdvojen na neko vrijeme, a da bi se poželjelo nekoga svaki dan? Pa nije li to normalno? Jednako normalno kao i "skoro svaki dan", "nekoliko puta tjedno", "jednom tjedno", "nekoliko puta mjesečno"... (i sve one kategorije koje su u anketi)
Ali, upitno je da se zauzvrat za taj svakodnevni seks - nešto očekuje.
Ili ne očekuje, ali se onda ono što se dobiva od muža objašnjava redovitim seksom.
http://www.tportal.hr/lifestyle/sexf...da-varaju.html
i nema straha da će otići susjedi ako im ne damo
možda jedino nećemo otići u ameriku, ali i za to će se naći tablete
Ja primam (aha, novi termin jer to radim iz svog zadovoljstva) 3-4/tjedno, a planiramo put u Ameriku.
Ako počnem i davati hoću li prije vidjeti Veliku jabuku???
Hmmm, obožavam Ameriku, sad ste mi dale misliti...![]()
Uh jeste ga zakomplicirali.
Ja mislim da nitko od nikog ništa ne očekuje, al ako se meni "ne da" tjednima iz nikojeg posebnog razloga, onda mi je sasvim razumljivo da mi muž postane nervozan, grize stolice po kući i ponovno počme pušit. Takva bi uostalom i ja bila, i natjerala bi ga makar me kumio i molio da ne - istina od njega se ipak očekuje lagano suptilniji pristup, dok je meni odnosno nama ženama dozvoljen, oćito, i onaj malo agresivniji odnosno drama queen style.
Pih, mm ne želi u Ameriku, a ja bi rado.
Ne voli letjeti avionom, ni na kraće destinacije
Eto, davala, ne davala...
Kad sam posljednji put bila u Americi, nisam uopće bila u vezi.
Eto, sve koje dajete zbog Amerike, možete mirno prestati. Loša vam je investicija.![]()
Meni ovo s davanjem i Amerikom zvuči užasno ružno, onako baš bapski prostački.
Tako su najgore babetine po kvartu govorile o svemu tome, i kao curici kad bih načula takve spike bilo mi je kao da me netko valja u katran i perje. I sad opet to čujem.
Grozno!
pa jelda da je prostački? odvratan, naprosto!
a mi se, ponavljanjem, nadamo kako će one koje su u brak i ljubav uvele termin "davanje" i dobivanje nečega zauzvrat, shvatiti koliko takvim terminima nema mjesta u intimi partnera.
Pa ne znam zašto toliko inzistiraš i kakve to uopće ima veze s temom, ali ne znam jesi li čula za priču o Mariji i Josipu.
Evo i umjetničko djelo
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ca..._perugino1.jpg
Josip i Marija? Oni su imali malo drugačijih briga od nas ostalih, naime odgajali su Boga.
Mi koji nemamo Boga za odgajati smo malo u drugoj situaciji.
A i pitam se je li Josip baš sanjao takav život; okej, prihvatio, shvatio veličinu, ali nije se baš molio da ga Marija ne obadaje i to cijelu mladost.
pisala sam već na prvoj strani da sam ja uvijek za..uživam u tome i bez "davanja","ucjena" i sl...
zašto?
imamo dvoje male djece,posao obadvoje,moje noćne smjene često ostave traga na meni..al nekako uvijek mi je gušt i trudimo se uživati u toj našoj intimi...bez obzira dal to bio keks na brzaka brzo dok dijete ili netko drugi ne uleti ili noć koja je donekle samo naša...(kad smo skupa)
pokušavam održati misao i svijest o tome..da smo najprije bili sami nas dvoje,a roditeljstvo je nastavak naše ljubavi..i da ne smijem zaboraviti zbog čega sam ja s njime,što me je privuklo na njemu, i koji je razlog da smo skupa..a ne sad kad su djeca tu,da ga trknem u zadnji kut mog mozga i dati se sva svemu ostalome a njega tko šljivi za sex,intimu a možda i sve ostalo.
jel to normalno ili nenormalno razmišljanje? Ne znam...tako ja razmišljam...
Jao jeste se dovezale tog nesretnog kauca koji sam spomenula... NE kao kompromis NITI u smislu, hajd ja cu pristat nocas jer sutra kupujemo kauc kako ste pocele interpretirati, vec kao primjer udovoljavanja voljenoj osobi... Ja i MM pokusavamo udovoljiti jedno drugom u svemu, naizmjenicno i to ne smatram kompromisima vec pokazivanjem da nam je stalo. Kompromis mi dodje nesto za neprijatelje, suprotstavljenu stranu, ne MM-a
Stvarno sam mislila da ću pročitati nešto pametno o ovoj temi,kad ono samo neka amerika...![]()
![]()
Daisy ovo je tako istinito što si napisala, zapravo je vrlo lako izgubiti pojam o nama, mužu i ženi kao paru i početku svega.
bez kojeg ne bi ni bilo to što je i kako je. važno je znati odvojiti roditeljstvo od partnerstva. sve ostalo su finese. svi smo prošli kroz manjak vremena, novaca, živaca i volje ( svi naravno ne znači da tvrdim da ste i vi svi ovdje stopostotno to prošli ali hoću reći da su svakakvi problemi sastavni dio roditeljstva) ali nekako ako znaš da je taj tvoj čovjek/muž/partner tu, da ste i prijatelji i ljubavnici i obitelj onda sve može sjesti na svoje mjesto
budući je ova tema došla svome kraju pretpostavljam, pokretačici teme i svim mamama koje jesu ili će biti u sličnim problemima jedino mogu reći da treba vjerovati u sebe i da treba biti iskren prije svega prema sebi jer ako dobro poznajemo sebe i priznamo si što nas zapravo muči lakše je pregrmiti loše trenutke. i ne propustiti one dobre![]()
I ja sam primjetila da od kad se maleni rodio, naš svakodnevni sex sveo se na 3 puta mjesečno, Međutim kod mene je drugačije malo, moj mališan nema svoju sobu, ima slabiji san, spava, pa se samo podigne itd.,i jednostavno se bojim da nas ne vidi, tim više jer je mali ljubomorko, i čim nas vidi blizu nastane panika. Bojim se njegove reakcije kad bi nas vidio u tome.
Uz sve to jako često spava sa nama, i tada nema šanse za ništa.
A ja nekako nisam imala volje za time, niti malo. Moj muž da, ali ja ne.
Jednostavno kao da mi se to neda više.
Sad čitam tu knjigu i ful mi zanimljivo što sam do sad pročitala. Obzirom da je testosteron taj koji diktira želju za seksom, savršeno ima smisla zašto u većini slučajeva muškarci imaju jaču želju za njim... i također savršeno ima smisla zašto se mnogim ženama smanji želja za seksom za vrijeme npr dojenja - jer su sasvim drugačiji hormono i igri (prvenstveno oksitocin).
Amerika ili ne, bitno je znanje, zar ne? Fiziologija, uz ljubav. Tebi će se, anchi, vjerovati.
No, prosvjetiteljstvo je teška zadaća.
Alef, izabravši svijetlu točku (to je prvo što se vidi) za svoj avatar, najbolje si sebe opisala.
I putna karta mi je u džepu, iako neću otkriti čari seksa u Americi, jer idem bez mm.
Ifigenija.
fakat u pravu si, pitanje je išlo u tom smjeru
što je bilo zapravo, ne znamo, ali priča i umjetnička djela su tu