Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pisala sam već na prvoj strani da sam ja uvijek za ..uživam u tome i bez "davanja","ucjena" i sl...
    zašto?
    imamo dvoje male djece,posao obadvoje,moje noćne smjene često ostave traga na meni..al nekako uvijek mi je gušt i trudimo se uživati u toj našoj intimi...bez obzira dal to bio keks na brzaka brzo dok dijete ili netko drugi ne uleti ili noć koja je donekle samo naša...(kad smo skupa )

pokušavam održati misao i svijest o tome..da smo najprije bili sami nas dvoje,a roditeljstvo je nastavak naše ljubavi..i da ne smijem zaboraviti zbog čega sam ja s njime,što me je privuklo na njemu, i koji je razlog da smo skupa..a ne sad kad su djeca tu,da ga trknem u zadnji kut mog mozga i dati se sva svemu ostalome a njega tko šljivi za sex,intimu a možda i sve ostalo.

jel to normalno ili nenormalno razmišljanje? Ne znam...tako ja razmišljam...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa Vidi poruku
    pisala sam već na prvoj strani da sam ja uvijek za ..uživam u tome i bez "davanja","ucjena" i sl...
    zašto?
    imamo dvoje male djece,posao obadvoje,moje noćne smjene često ostave traga na meni..al nekako uvijek mi je gušt i trudimo se uživati u toj našoj intimi...bez obzira dal to bio keks na brzaka brzo dok dijete ili netko drugi ne uleti ili noć koja je donekle samo naša...(kad smo skupa )

pokušavam održati misao i svijest o tome..da smo najprije bili sami nas dvoje,a roditeljstvo je nastavak naše ljubavi..i da ne smijem zaboraviti zbog čega sam ja s njime,što me je privuklo na njemu, i koji je razlog da smo skupa..a ne sad kad su djeca tu,da ga trknem u zadnji kut mog mozga i dati se sva svemu ostalome a njega tko šljivi za sex,intimu a možda i sve ostalo.

jel to normalno ili nenormalno razmišljanje? Ne znam...tako ja razmišljam...
    eh, dok traju prepoucavanja o americi, skoro mi je promaknuo predivan post!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Daisy ovo je tako istinito što si napisala, zapravo je vrlo lako izgubiti pojam o nama, mužu i ženi kao paru i početku svega.
    bez kojeg ne bi ni bilo to što je i kako je. važno je znati odvojiti roditeljstvo od partnerstva. sve ostalo su finese. svi smo prošli kroz manjak vremena, novaca, živaca i volje ( svi naravno ne znači da tvrdim da ste i vi svi ovdje stopostotno to prošli ali hoću reći da su svakakvi problemi sastavni dio roditeljstva) ali nekako ako znaš da je taj tvoj čovjek/muž/partner tu, da ste i prijatelji i ljubavnici i obitelj onda sve može sjesti na svoje mjesto
    budući je ova tema došla svome kraju pretpostavljam, pokretačici teme i svim mamama koje jesu ili će biti u sličnim problemima jedino mogu reći da treba vjerovati u sebe i da treba biti iskren prije svega prema sebi jer ako dobro poznajemo sebe i priznamo si što nas zapravo muči lakše je pregrmiti loše trenutke. i ne propustiti one dobre

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •