-
Ja sam na drugom topicu jednu forumašicu diskretno (ili malo manje diskretno) savjetovala da pusti muža bliže. Učinila je to i stvar je završila uspješno.
Istina, majčinstvo mijenja neke stvari i uloge se trebaju nanovo "posložiti" ali opasno je držati muža daleko od sebe (i djeteta, ali u prvom redu sebe). Zubić vila je sve to lijepo uobličila kao i obično.
Ne vidim nikakav raskorak između majčinstva i "bračnih dužnosti" (he he he, kakav izraz...) ali upravo taj pojam opisuje da mnoge žene to doživljavaju kao tlaku. Treba se zapitati zašto i gdje je stvarni uzrok problema. Ja nisam preveć razmišljala, samo sam imala u vidu muževe potrebe čak i kad mi baš nije bilo do toga i gle čuda, jako brzo se vratila moja nekadašnja raspoloženost... To je jako jaaaako povoljno utjecalo na naš odnos, brak, roditeljstvo aišire (općenito, zadovoljstvo životom). Nemam neki poseban recept, sve što sam pametno imala već sam rekla. Stane u jednu rečenicu pa ću je ovdje ponoviti: Ako vam nije jako fuj, raširite noge, same sebe ćete ugodno iznenaditi, a o muževima da i ne govorimo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma