Beti3 reci, nisi valjda urednica.
Bitno da ja i dalje imam pretplatu na cosmo.
Zlu ne trebalo![]()
Inače imam doma negdje Žužinu knjigu s posvetom samo za mene.
MM je jednom dobio od nje, poslom su se sreli.
Moram je negdje iskopati, nemam pojma gdje je.
Vidiš kako čovjek nije svjestan kakvo blago doma ima.![]()
A nije te zasvrbilo to što je tm tražio posvetu od nje za tebe![]()
Anemona,.
I sad da kažem ono što mislim, tj. da je bolje čitati knjige nego Cosmopolitan, opet bi se netko našao uvređen, pa eto, neću reći.![]()
Posljednje uređivanje od Beti3 : 03.08.2011. at 20:11
Možda nije stvar u onome što se čita nego u onome tko čita
Definitivno je edukativnije čitati cosmo, kakve knjige, tko to čita- ja imam pretplatu samo radi rubrike kako zadovoljiti svog muškarca da ne utekne sisatoj susjedi.
Da postoji časopis Dobra žena, sigurno bih imala pretplatu i na njega.
Od knjiga u obzir dolaze isključivo ona od samanthe iz seksa i grada (da dodatno saznam kako zadovoljiti svog muškarca) i kuharica (da ga zadovoljim i na tom području).
rastrgana sam između želje da saznam što je anemonin muž radio na potpisivanju žužine knjige i bojazni da ne ispadnem baba.
Kad umre Žuži (ako ijedna od nas to doživi), imat ćemo Nenu!
fakat, Nena...
na topicu o orgazmu su žene pisale da su paralelno mogle i čitati i štrikati...
onda kako ne bi mogao čovjek utakmicu slušati?!
tu ti čak ni ruke ne trebaju!
e, svašta, ti mene zezaš, mislim, ja sam ful štreberica, čemu se posvetim to je to, ako netko može raditi išta drugo dok se seksa, onda mu je smanjena učestalost stvarno najmanji problem.
to je neki hajkvoliti seks
btw, a šta čitaju pritom? brošure od lidla? dnevne novine? roman toka svijesti? kojiK?
Ajmmeeee sad tek kad idem čitati postove koje nisam stigla prije vidim da su me neke od vas jako krivo shvatile: nikako se nije radilo o tome da ja već 2 godine ne spavam s mužem ajmmeeee NEEEEEEE!!! 2 godine nam je staro dijete, i isto toliko dojimo, a u tom periodu (tj. u zadnje vrijeme, nekih par mjeseci) sam počela tako razmišljat o seksu, što ne znači da ga nisam imala cijelo ovo vrijeme! Također ne znači da nije bio kvaliltetan, ali da se desilo nekad da mi se ne da a mm bi, i normalno bi bilo, je. Posao (i moj i njegov), i kojekakve druge obveze su nas čini mi se udaljile i vjerujem da je do takvog mog ružnog stava o seksu došlo velikim dijelom zbog toga. Kad ljudi ne provode vrijeme zajedno i kad ga nemaju dovoljno, neminovno je da se udalje. Tu i seks pada u vodu.
Dakle ne svrstavajte me u kategoriju žena koje 2 godine nisu spavale s mužem molim vas!!!
I nek sad jadni muževi jamraju što im žene vise naRodi...dajem glavu da su u ova 3-4 dana sva forumska kućanstva prebacila mjesečnu normu!
Mali ali tehnicar, ili neki drugi?
Ovo ide Anemoninog muza, od prije...preko nekoliko postova. Eto mi ga na, kad tipkam s posla.
Posljednje uređivanje od Kaae : 04.08.2011. at 18:14
Ja i dalje stojim iza svoje izjave...
Šalim se, anchie, uz majčinstvo to je kategorija nemoguće. Jedino da dan ima puno više sati.
Prve stranice ove teme podsjetile su me na jednu sličnu raspravu o rješavanju "fiziološke potrebe" muževa a koja se desila jednom dok sam tjednima ležala na patologiji trudnoće na SD.
Bilo nas je više u sobi s pričom o ljubavi, razumijevanju, poštivanju, pomaganju, ali jedna od "cimerica" je bila skroz drugog stava - da kad kod kuće nečega fali, ideš u dućan pa kupiš. I imala je razumijevanja za muža koji se mora drugdje snaći dok ona ne može (a ona u bolnici na održavanju ugrožene trudnoće!).
Meni je to bilo potpuno neprihvatljivo, rekla sam da MM to nikada ne bi napravio, ali ona mi je rekla da sam jako mlada i naivna (a nisam bila mlada a valjda ni naivna).
A morala si je utuvit taj film u glavu (da je to njoj skroz OK i prihvatljivo) jer bi se u protivnom morala razvest,pa parnica,skrbnistvo,alimentacija,gdje i od cega zivjeti (ako ne radi ili ima mala primanja)....vjerojatno se onda mnoge pomire sa sudbinom i tako si olaksaju zivot...jos je dobro dok tako ostanu samo sa varalicom,kad to bude agresivac koji je mlati e to je vec jako tuzno!
Ma odlična mjera za sve. Ovako potiho, podmuklo baciti ženama bubu u uho, pa si sad svaka misli ne budem baš ja najlošija u anketi, pa udri po seksu.
Nikoga više ne zanima ni visoka kamata, ni nezaposlenost,... ništa, samo seks.
Nisam takvu podmuklost očekivala na jednom edukativnom forumu.
![]()
Fascinantna je kolicina zena koje misle da shvacaju muskarce...![]()
a i kolicina muskaraca koji misle da shvacaju zene
Alfred Hitchcock. "Sretno oženjen je samo onaj čovjek koji razumije svaku riječ koju njegova žena nije rekla"
bar se trudim da mu ispunim intimne želje, iako ne uspijevam previše, jer sam ipak žensko, pa ne shvaćam zašto bi on i to i to i ono drugo i onako...
daj reci, da li su seksualne misli stvarno toliko visoko na ljestvici muških prioriteta, kad već pričaš sa ženama.
Moover, to sam i mislila.
(Da mi je znati gdje ćeš naći 14 takvih.)
Posljednje uređivanje od Anemona : 06.08.2011. at 14:04
Motoristi koji ne misle na seks? Teško. I još mu treba 14 takvih. (I moj ima motor, naravno.)
Ma Beti3 ti si izvan svake konkurencije.![]()
Eee,ako cemo brojat skuter onda je 3!![]()
Ciji je veci? Paaa jedan ima mislim 800 kubika,drugi,hmmmm pojma nemam,skuter je 50,prdavac mali...
Bude,bude toga,sudeci po razmjeni iskustava u prosjeku vise nego u 'kopnenim' brakovima...
ja bi se,najradije,ne složila s anom i trinom, ali.....ne ide. Istina je to što pišu!
samo, cure, vas dvije sigurno imate neki muški čip(i ja bi jedan,molim...)
slažem se i s anemonom i ostalima o ovim dubljim aspektima braka, i istina je da i meni seks padne na pamet sam od sebe tek kad sve drugo štima (no dobro,možda samo većina), ali je istina i da puno više toga štima (barem u domeni MMa) kad je seks redovna pojava
prema tome...mislim da će MM biti u pozitivnom šoku kad dođem s posla![]()
Mislim da je nekog puritanizma i fantaziranja oko tog seksa više sad nego u mračnom srednjem vijeku, časna riječ!
Svo to iščuđavanje - pa zašto bi on, pa kako, pa znate li vi koliko ima suđa za oprat - je mimo pameti.
Ajde da priznamo - umorna sam, ne mogu, ne da mi se, zamjerio mi se, to mi je sve jasno, ali ić kopat po samoj ideji da šta sad ima brak i seks ajte molim vas. Ili ma gdje bi muško na seks mislilo. ILi fuj, pa on misli na seks.
Pa da ne misli, da nema toga koji bi kukac visili oko nas, štitili tu nejačad i trpili nas u svim tim fazama.
Ali mislim da se svi slažemo da nije to neki životinjski moment pa fuj fuj, nego je to najdublja afirmacija osobe, ljubavi, pripadnosti, blizine, potrebe, ljubavi i svega toga, s time da već i vrapci na grani znaju da kod nas ide osjećaj seks, kod njih seks osjećaj...
Svi smo različiti, pa imamo i razne apetite, ali ih imamo, nekakve i super ako se par slaže da je jednom godišnje ali pošteno za njih rješenje (mislim, blago njima... koliko vremena za planinarenje i dobre filmove gledat). Za veliku većinu nas nije dosta i što se tu ima za zgražat...