Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ajde da pokušam još jednom objasniti, jer vidim da se u večini stvari slažemo (jedna i druga strana), a opet se ne razumijemo.
    Da krenem od kraja (eris) ne mislim da si čudna.
    Ne smatram "problematičnim" kad nekoga muž nagovori na seks, ali samo u slučaju ako je postavka nemam baš volju onako, iskreno ti se ne da, pa red priče, ljubljenja, masaže, vina, škakljanja,... sasvim svejedno (bit je da ste krenuli od nečeg što obje smatrate ugodom) i nakako je spontano na kraju došlo do seksa i super vam je.

To mi je ok, uvijek ima takvih trenutaka u braku, ali nisu mi ok postavke koja se provlače kroz neke postove (ponavljam opet i opet):
    1.) ne želim se seksati, ali se ipak seksam iz bojazni da muž ne ode drugoj
    2.) ne želim se seksati, ali se ipak seksam da udovoljim mužu, pa da on udovolji meni kod kupnje namještaja
    3.) ne želim se seksati, ali se ipak seksam jer smatram da žena mora raditi što je muževa volja

Ja tu vidim veliku razliku između ne da mi se, ali pokušaj me razuvjeriti i ne želim (kratko i jasno ne koje znači ne).
    Posljednje uređivanje od Anemona : 09.08.2011. at 16:32

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

znam da smo na filozofskom al bogme nisam očekivala ovoliku raspravu oko sexa
    ovako, kad se ljudi vole i kad uspijevaju izgraditi i zadržati takav odnos u kojem je jasno da su tim
    da vjeruju u zajedničku snagu koja je jača od kredita, bolesnih roditelja, problema na poslu ili problema zbog neimanja posla, svejedno čega
    e tada nema ništa ljepše od zajedničkih bliskih trenutaka.
    moram reći da mrzim kalkulacije u bilo kojem pogledu, makar znala da ću profitirati i da mogu navesti vodu na svoj mlin.
    onda to radim otvoreno, razgovorom,makar se i posvađala. draže mi tako. nekad bude po mom, nekad i ne. baš jučer mm mi je zahvalio što sam pristala da nam kuća ovu prvu godinu bude okrećčena u bijelo iako zna da sam ja kolorist u duši! ali njemu je to iz određenih razloga olakšalo umnogome, a mene je ponos obuzeo cijelu što sam uspjela obuzdati svoj ego i dopustiti tu bjelinu za prvo vrijeme.
    iako, to sigurno neće potrajati jednu cijelu godinu
    i još redovno "dajem" pa vi recite sad

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Super mi je ova tema, preskočila sam koju stranicu jer mi se neda čitati ali ovo mi je upalo u oči. Anemona, meni se čini da ti uopće nisi shvatila poantu npr mene i ane, ne znam što su kasnije druge pisale. Ali da malo prokomentiram ovo pod rednim brojevima.

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    1.) ne želim se seksati, ali se ipak seksam iz bojazni da muž ne ode drugoj
    2.) ne želim se seksati, ali se ipak seksam da udovoljim mužu, pa da on udovolji meni kod kupnje namještaja
    3.) ne želim se seksati, ali se ipak seksam jer smatram da žena mora raditi što je muževa volja
    .

Ja se ne seksam kad mi se neda. kažem mužu da se makne i da neću. Tu nema puno rasprave niti dileme. On nema pravo dizati nos ili ljutiti se. Moje tijelo je moje tijelo i ako nemam volje može zaboraviti na to. Ali desilo nam se da se mjesecima (puno mjeseci) nismo jer nisam imala volje. Nakon tisućitog puta što sam ga odbila on se naljutio. (to je bila jedno petstota takva kriza u našem braku) Onda sam se doslovno prislila jer mi ga je bilo žao. I svidilo mi se kasnije je sve to došlo na normalu. Ali da je to moje stanje trajalo godinama, meni bi bilo ok da on nađe drugu. Ustvari, da preformuliram, meni bi bilo normalno da se razvedemo a samim time da svatko počne živiti svoj život kako ga volja. Jer, u našem braku seks ima veliku ulogu kad su naši odnosi u pitanju, emocionalni i svakakvi, znači jedno je ovisno o drugom. Ja sam imala te svoje "krize" kad nisam imala volje za mužem i za brakom. Ja na seks ne gledam kao na uslugu njemu nego jedna od spona koje nas vežu u našem braku, to je sastavni dio našeg braka. Kad seksa nema, znači da nam odnosi ne štimaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •