Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam zašto je toliko čudno kad se napiše da je muškarcima seks jedna od najvažnijih stvari u životu i da puno njih ima ljubavnice isključivo radi seksa. Super ako brak štima, ako su muž i žena dvije srodne duše...ali ako nema seksa sve će to pasti u vodu. Ja bi rekla da, koliko je njima bitan seks, toliko je nama bitan onaj emocionalni dio, znači ja ću na prvo mjesto staviti pažnju, njegovu ljubav koju moram osjetiti, dodire, sitne nježnosti isl a on seks. I ok su faze, svi imaju faze i krize ali uzeti za stalno i dugoročno brak bez seksa i očekivati da ti muž neće šarati sa strane je po meni naivno i glupo. Jednako tako znam žene koje nemaju od muževa ono što im treba pa su to isto našle u ljubavnicima. A hebiga, život nije bajka
    Citiraj sandra23 prvotno napisa Vidi poruku
    Makar uvijek sam bila svjesna da ako nebum dala ja,dati će neka druga,tako da toga treba biti svjestan,svi smo samo ljudi,da on ne da meni i ja bi se vjerovatno nakon nekog vremena snašla.Tako da svakako kad vam se ne da,i to dugo traje,odnos skroz bez sexa,uzmite u obzir da će kad tad naći neku drugu,ipak ste mu i vi jednom dale,pa možda ipak bar ponekad-dati
    Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo potpisujem...Treba imati to na umu. Mada, eto ja sam jedna od onih kojoj nije teško "dati"
    Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    x na Trinu
    Beti3, evo ti par postova iz kojih sam pročitala navedeno.
    Ovime završavam do jutra, stvarno moram ići spavati, sutra radim, a ne bih htjela da se zanemaruju bračne dužnosti.

Ugodnu noć svima želim!
    Posljednje uređivanje od Anemona : 02.08.2011. at 23:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •