Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
čini mi se da se na ovu temu javlajju samo one koje imaju želju a ove druge, koje su vjerojatno u većini, šute Ja nemam želju kao i prije (ne računam trudnoću, tad sam neuračunjiva) i imali smo problema zbog toga. Ali kao što je netko rekao, kad se prisiliš onda ti želja dođe. ...
Činjenica je da za zdravi brak seksa mora biti i da će malo koji muškarac imati razumijevanja za naše hormone, stanjhe ovakvo, onakvo...to je recimo jedina stavka za koju smatram da se treba malo prisiliti za dobrobit onoga drugoga. Jer jednostavno ne funkcioniramo na isti princip kao muškarci.
Isto ovako, s time da smo i mi imali velikih problema zbog mojeg opadanja libida, ali to je bilo u vremenu kad su djeca bila vrlo zahtjevna (period 1-3 god). Sve se rijesilo onog momenta kad sam se ja makla iz kuce, zaposlila i opcenito se bolje osjecala sama sa sobom. Nekakva ta rutina u kuci me doslovno ubijala i nisam bas imala volje za ista jer bi me briga oko djece i kuce iscuclala. Kazem, sva sreca da se rijesilo, kad se sjetim tog perioda tesko mi dodje.

I ovaj dio o 'prisiljavanju' takodjer potpisujem. Znalo bi se desavat da nemam nikakve inicijative danima i tjednima. Potrebno je malo se potrudit da se sve u glavi pokrene, a nakon toga je puno bolje i sta je najbitnije - dolazi samo od sebe.

Davno sam procitala nesto zanimljivo, nesto tipa da je zenama bitna komunikacija za seks, a muskarcima je bitan seks za komunikaciju - ziva istina, bar u nasem slucaju.