-
V&NMama nisi ti jedina s ovim problemom...ima mnogo žena koje kad postanu majke razmišljaju ovako...jednostavno im se dogodi neki preokret u glavi. E, sad zašto i kako ispraviti nisam baš stručnjak. Evo, ja sam se npr. toga bojala tj. bila sam sigurna da će se i meni to dogoditi i čak sam MM-u prije trudnoće to rekla, no međutim nije.
Neću reći ništa novo ako kažem da je sve u glavi...možda da probaš malo više razmišljati o sexu, da se probaš prisjetiti nekih prijašnjih dana....da se probaš natjerati razmišljati drugačije i da, naravno da jesi mama ali si i seksualno biće i čim si otvorila temu znači da te to muči i da želiš vratiti želju. Ne znam jesi li podijelila svoje osjećaje s TM-om pa da ti i on pomogne.
Neprakticiranje smanjuje želju i onda se nađemo u tom nekom začaranom krugu...meni se dogodilo par puta ali srećom nije dugo trajalo jer sam odlučila da tako ne ide i da moram sama nešto poduzeti i promijeniti svoj način razmišljanja.
Iskreno kad bih bila u tvojoj situaciji i kad bih vidjela da predugo traje i da nema promjene i nakon što bih pokušala sama promijeniti razmišljanje i uz pomoć MM-a, potražila bih stručnu pomoć. Ipak je seks sastavni dio jednog odnosa i kad ga nema ili ne uživamo u njemu taj odnos nije potpun.