Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
mislim da je moj odnos s mm-om malo dublji od seksa
i vjerujem, kad stvarno ne bi bio zadovoljan količinom seksa koju dobiva, da bi mi to rekao, i ne bi tražio seks s drugom. tj. možda bi, ali bismo se prije toga rastali

prijevara, pa bila ona zbog nedostatka seksa ili bilo kojeg drugog razloga (uvijek se nađe neka izlika kad treba, jel da?), je čisti nedostatak poštovanja.

a ovo: ako mu ne daš dovoljno često očekuj da će te varati - to mi zvuči kao ucjena.
X

Puno puta sam čula izjavu ako nedaš otići će drugdje i moram priznati da sam se pitala jesmo li ja i MM čudni. Stvarno mislim i znam da nam je odnos puno dublji od ovoga. Razgovaramo apsolutno o svemu pa i o seksu i to vrlo otvoreno i odnos nam je puno više od seksa.
Moram reći da ja sigurno ne bih tražila drugdje...kad s njegove strane ne bi bilo želje dala bih sve od sebe da otkrijemo u čemu je problem.
Mislim da jedan iskren i otvoren odnos s partnerom može riješiti puno problema, ne treba zamatati u celofan već iskreno razgovarati i reći upravo ovo što je i nama napisala...znam da bih ja tako.