Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
nije ni važno, važno je da niti jedan kvalitetan odnos ne može preživjeti ili preživjeti bez većih potresa ako jedno drugom uskraćujemo fizičku ljubav jer to su ljudima toliko prirodne i esencijalne stvari da njihov kontinuirani nedostatak sigurno negativno utječe na psihofizičko stanje pojedinca.

i slažem se s Marijom mama je i roditelj i žena a jedno ne isključuje drugo!
Ali žena (pokretačica teme) ne uskraćuje namjerno i promišljeno fizičku ljubav svom mužu. Nema želju za drugim muškarcima , a ne za svojim (barem ja to nisam tako pročitala). Žena jednostavno nema želju, u godinama kad bi ju trebala imati. To je puno više od :"ne da mi se većeras, ali ako poćnemo , dati ću se nagovoriti". Ne znam koliko ste shvatile , ali njoj pokušaj intimnog odnosa stavra nelagodu u gađenje, a to je nešto što je problem. Ja nisam seksulani treapeut, ali logičnim razmišljanjem dolazim do zalključka da u ovakoj situaciji (nejasnog nedostatka želje) nije dovoljno reći : "poseksaj se sa mužom na veš-mašini". Jer da tokom dana razmišlja o seksu, tada bi on bio nešto prirodno iako je umorna ili nema vremena.
Osim onoga što je navela Marija (super savjeti), predlažem opuštanje i mogućnost mozga na pašu, u vidu polustne brze šetnje dnevno bez djeteta. Ufuravanje u drugačiji film i prešaltavanje mozga tako da čitaš ljubavne romane (ali one modernije, sa opisima erotike). Te pokušavanje povratka erotike sa mužem tako da si odrediš da svaki dan (za početak) moraš imati barem jedan pravi sočni, poljubac (usputni se ne broje).