Joooj, meni je baš drago da se javio netko sa istim problemom kad ja već nisam načela tu temu.
Ja sam prije poroda bila enormni sexoljubac, napadala sam muža kad god i gdje god, a on je bio puuuuno manje zainteresiran, ono 1 na tjedan je njemu bilo dosta, a ja...ono, napaljena ko neznam što.
I u trudnoći mi je sex bio super.
Međutim, onda sam rodila...i sve se preokrenulo. MM sada trčkara zamnom, a ja se osjećam grozno jer :
- kao prvo - neda mi se to slobodno vrijeme koje imam dok curka spava trošiti na tamo neki sex
- kao drugo - osjećam kao da je moje tijelo prvenstveno njezino - za dojenje, za maženje, za nošenje i neda mi se "uprljati" ga
- kao treće - želja za sexom je iščeznula ( ?!?!?!)
I tako, nemam pojma hoće li to proći, već je 7 mj. od kada sam rodila, a napretka nema. Imam sreće jer MM kuži i opravdava to umorom, majčinstvom i dosta je tolerantan, netko drugi bi možda imao manje razumijevanja i zamijenio "stari" model sa nekim "novim i mlađim"

Eto, i mene muči hoće li mi se ikada želja vratiti na staro, a možda je i bolje za MM-a da se ne vrati jer sam bila zaista napasnica...