Citiraj mayato prvotno napisa Vidi poruku
Joooj, meni je baš drago da se javio netko sa istim problemom kad ja već nisam načela tu temu.
Ja sam prije poroda bila enormni sexoljubac, napadala sam muža kad god i gdje god, a on je bio puuuuno manje zainteresiran, ono 1 na tjedan je njemu bilo dosta, a ja...ono, napaljena ko neznam što.
I u trudnoći mi je sex bio super.
Međutim, onda sam rodila...i sve se preokrenulo. MM sada trčkara zamnom, a ja se osjećam grozno jer :
- kao prvo - neda mi se to slobodno vrijeme koje imam dok curka spava trošiti na tamo neki sex
- kao drugo - osjećam kao da je moje tijelo prvenstveno njezino - za dojenje, za maženje, za nošenje i neda mi se "uprljati" ga
- kao treće - želja za sexom je iščeznula ( ?!?!?!)
I tako, nemam pojma hoće li to proći, već je 7 mj. od kada sam rodila, a napretka nema. Imam sreće jer MM kuži i opravdava to umorom, majčinstvom i dosta je tolerantan, netko drugi bi možda imao manje razumijevanja i zamijenio "stari" model sa nekim "novim i mlađim"
Eto, i mene muči hoće li mi se ikada želja vratiti na staro, a možda je i bolje za MM-a da se ne vrati jer sam bila zaista napasnica...
vratit će se s vremenom, i djeca rastu (iako sad izgleda da će uvijek biti malo), a tada ćete taman biti negdje na pola puta, u ravnoteži, s obzirom na ovu ravnotežu što navodiš da je bilo prije rođenja djeteta