Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
Meni nikako ne idu skupa moje majčinstvo i seks . Mama sam evo već skoro dvije godine i uz sve uspone i padove uživam u toj ulozi. Također još uvijek s užitkom dojim. Međutim, želja volja i potreba za seksom su mi se svele na minimum. Nekako mi to ne ide skupa i ne ide - biti mama i biti ljubavnica(svom MM-u naravno ). Kao da mi se seks počeo gaditi, kao da je to nešto prljavo, a moje grudi isključivo namjenjene dojenju. čak i za vrijeme odnosa obavezno pomislim kako je to djetetovo vlasništvo a mm sad tu nešto čeprka. Ne moram ni govoriti kako se mm zbog svega osjeća . Prije nam je intimni život doslovno cvjetao a sad... Pitam se jesam li normalna? Možda je to neki poremećaj? Kako je kod vas?
Dok se pitas jesi li normalna, jesi Da tvrdis da ti nakon dvije godine seks dodje kao nesto prljavo,a tvoje tijelo djetetovo a ne MM-ovo (mislim, nije ni njegovo ali za potrebe teme se tako izrazavam), i da je to ok, e onda bih rekla da nisi normalna, sorry... Mislim da problem nije nerjesiv, kao sto su cure i savjetovale pocni sa malim stvarima: zagrljaj, poljubac, izlazak bez djece, odgledaj kakav romantican film...

Onako opcenito, ljudi se istina razlikuju u mnogo cemu pa i u pitanjima intimnosti, ali mislim da ipak postoji neki okvir van kojeg je patologija. Ovo da se nekom seks sa bracnim partnerom gadi mi spada u tu kategoriju. Neko je gore govorio o postovanju. Da me muz nece prevariti jer me postuje, jer postuje sebe i nekakav moralni kodeks je sasvim hvale vrijedno i trebalo bi biti sasvim normalno (nazalost nije uvijek tako) Ali po mom misljenju nepostovanje je recimo i to kako se partneri u braku zapuste, to kako se zene ne trude vratiti liniju godinama (jer dijete je sad na prvom mjestu) i slicno. Ako je moj muz odabrao da ja budem jedina zena u njegovom zivotu, mislim da nije fer recimo po kuci biti uvijek u tenirki, masnu kosu vezati u rep, mjesecima biti nenasminkana i reci sorry dragi, moram dojiti od seksa nema nista do daljnjeg...