Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uf držanje do sebe - držala ja ne držala kod moga je želja ista. Sad sam dupla ja kakva sam prije bila, osjedila, noge ko balvani, dlakava, stalno stenjem Uh Ah Oh i gegam se ko patka sa trbuhom do zuba....ništa to njega ne koči, sivonja bio sivonja osto. To mi je fascinantno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Uf držanje do sebe - držala ja ne držala kod moga je želja ista. Sad sam dupla ja kakva sam prije bila, osjedila, noge ko balvani, dlakava, stalno stenjem Uh Ah Oh i gegam se ko patka sa trbuhom do zuba....ništa to njega ne koči, sivonja bio sivonja osto. To mi je fascinantno.

stvarno nije izbirljiv

šalim se, nije ni moj, doduše, ja se njegujem (ono, u granicama pristojnosti), ali radi sebe, navike, čega li, njega za to boli briga, jesu li tu nokti, nisu ...depilacija ili ne, ovo ili ono, nikakvu ulogu kod njega ne igra, samo je ključno moje raspoloženje. Ali zato meni podiže raspoloženje činjenica da sam (kad sam) sređena pa je to onda i na obostranu korist.

No, vidim ja da je tu dobar dio ekipe za stvarno učio od Žuži Jelinek (peterlin, čuđenje izražavam također), tko bi rekao da je toliko pristalica stare dobre škole pragmatičnog širenja nogu radi mira u kući LOL

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •