Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

a čuj, prema ovome što se može pročitati na ovoj temi, vjerojatno ima ljubavnicu
    Bit će da ipak nema jer sirius kaže da "popusti".
    I opet ponavljam..Govorimo o brakovima općenito, a ne o ovih 15-ak brakova ovdje na forumu tj. na ovoj temi, tu ionak ne tipkaju one koje su ovak nekaj prošle..Zato ne kužim čemu opet kolutanje očima kad je stvarnost takva, muškarci su u velikoj većini slučajeva takvi. Varaju žene bez razloga (tipa nije mu dala), mlate ih i svašta nešto i stvarno ne razuijem čemu čuđenje.

mitovski
    nikako ne mogu usporediti ako netko od supružnika oboli (to mi uopće nije kategorija za raspravu i to je jedna totalno nova situacija) i "neda mi se, boli me glava"

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku

mitovski
    nikako ne mogu usporediti ako netko od supružnika oboli (to mi uopće nije kategorija za raspravu i to je jedna totalno nova situacija) i "neda mi se, boli me glava"
    Pa ne može se usporediti ali ako će me prevariti zato što moj libido neko vrijeme neće biti na razini onoga što njemu treba i ako sam dobro shvatila olako potražiti olakšanje sastrane, ja sam se samo zapitala što onda u slučaju bolesti.
    Ne volim kad se tako generalizira jer nekim muškarcima nije ona stvar jedina i prva na pameti i nisu zbog toga ništa manje muškarci.

Nazovite me romantičnom ali ja pretpostavljam ako je dvoje ljudi u vezi/braku da je to zato što se vole, ali i zato što se slažu i u seksu, pa ako se dogodilo da je jednome od njih u određenom periodu smanjen libido valjda bi toj drugoj strani trebalo biti stalo da sazna i shvati zašto je to tako i da se to promijeni. Ili sam previše romantična?
    Dosta vas je dalo savijet da se treba ponekad dati nagovoriti i treba, ali ako je problem malo dublji i to traje neko duže vrijeme mene zanima gdje je ta druga osoba i dali ona pokušava nešto poduzeti, promijeniti, saznati zašto je tako.

Nije uvijek sve tako jednostavno pa da je u pitanju samo malo nagovaranja zato sam rekla ako traje duže vrijeme treba potražiti stručnu pomoć i to zajedno.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne može se usporediti ali ako će me prevariti zato što moj libido neko vrijeme neće biti na razini onoga što njemu treba i ako sam dobro shvatila olako potražiti olakšanje sastrane, ja sam se samo zapitala što onda u slučaju bolesti.
    Ne volim kad se tako generalizira jer nekim muškarcima nije ona stvar jedina i prva na pameti i nisu zbog toga ništa manje muškarci.

Nazovite me romantičnom ali ja pretpostavljam ako je dvoje ljudi u vezi/braku da je to zato što se vole, ali i zato što se slažu i u seksu, pa ako se dogodilo da je jednome od njih u određenom periodu smanjen libido valjda bi toj drugoj strani trebalo biti stalo da sazna i shvati zašto je to tako i da se to promijeni. Ili sam previše romantična?
    Dosta vas je dalo savijet da se treba ponekad dati nagovoriti i treba, ali ako je problem malo dublji i to traje neko duže vrijeme mene zanima gdje je ta druga osoba i dali ona pokušava nešto poduzeti, promijeniti, saznati zašto je tako.

Nije uvijek sve tako jednostavno pa da je u pitanju samo malo nagovaranja zato sam rekla ako traje duže vrijeme treba potražiti stručnu pomoć i to zajedno.
    Ali mi ne pričamo o fazama koje su normalne i ja bi rekla, koje se podrazumijevaju u svakom braku. pričamo o trajnom padu libida i nezainteresiranošću za seksom. E sad, moje mišljenje je da je ovih dvije godine o kojima autorica govori već problemčina a ne faza. I ne mislim ja da si ti preromantična uopće, pa naravno da dvoje ljudi treba biti u braku zbog ljubavi i još tisuću lijepih stvari koje ih spajaju i vežu. Ali, opet ali, mene nitko ne može razuvjeriti da je seks za bar 99% zdravih muškaraca vrh vrhova, ono totalni vrhunac života.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ljudi moji al ste se vi raspisali, baš mi je drago ! Puno sam lijepih i dobrih savjeta dobila i na svakom zahvaljujem, no manje više sve se svodi na isto - ako postoji problem treba ga priznat, iskomunicirat i naći načina za riješiti ga. Meni konkretno ovih dana krenulo . Ok baš je i ovulacija tu a za to vrijeme bi mogla vodit ljubav baš svaki dan. Uglavnom, razmišljala sam dosta, i samu sebe uvjeravam kako je seks sasvim ok, kako je u redu da uživam u njemu i kako trebamo naći više vremena mm i ja za intimnost, jednostavno odrediti dan(e) u tjednu za to i držati se toga jer inače..izgubiš se u obavezama, ovom, onom. I onda na kraju ostaneš i bez želje. Sinoć kad smo spremili bebača na spavanje, istuširali se, upalila sam svjećice, obukla novi linžeri (valjda se tako čita "lingerie", mm mi ga kupio nedavno u lisci, prekrasan) kao da vidim kako mi stoji i krenulo... Super je bilo, trajalo sat vremena čak . I da: pustila sam mužu na radiju hr 2 pa je usput slušao i prijenos kraja utakmice dinamo-helsinki. Baš sam sretna!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    .. Super je bilo, trajalo sat vremena čak . I da: pustila sam mužu na radiju hr 2 pa je usput slušao i prijenos kraja utakmice dinamo-helsinki. Baš sam sretna!
    sve mi je super, al ovaj detalj mi nije jasan, oK, možda nešto iz muških snova, seks i tekma istovremeno, ali mi je svejedno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    sve mi je super, al ovaj detalj mi nije jasan, oK, možda nešto iz muških snova, seks i tekma istovremeno, ali mi je svejedno
    ti ne vjeruješ da jedan muškarac može multitaskati?

ako mogu žene što ne bi mogli i muškarci

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    nenice, to je bila moja želja da slušamo prijenos tekme jer znam koliko voli nogomet, pa sam htjela da istovremeno uživa i u prijenosu . poslije smo prebacili na neku finu muziku.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    nenice, to je bila moja želja da slušamo prijenos tekme jer znam koliko voli nogomet, pa sam htjela da istovremeno uživa i u prijenosu . poslije smo prebacili na neku finu muziku.
    svaka čast, to je prava ljubav

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Varaju žene bez razloga (tipa nije mu dala), mlate ih i svašta nešto i stvarno ne razuijem čemu čuđenje.
    ana.m, mislim da si ovime sve rekla

da, živa istina, pogotovo ovo boldano. ako im treba razlog, izlika, naći će ga, okrivit će, naravno, ženu: varam te jer mi ne daš/ne držiš do sebe/nisi mi više privlačna bla bla bla. A istina je da varaju zato što im se vara, i ako su takvi varat će te i ako im 'daš' 2 puta dnevno.
    isto tako i tući - i za to ne postoji opravdani razlog, ali, koliko ja znam, nijedan muškarac ne tuče svoju ženu bez razloga, uvijek je ona nekako kriva

ali ja ne vjerujem da su muškarci većinom takvi

ja znam da ja s tavim muškarcem ne bih bila u braku ni 5 minuta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •