Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku

mitovski
nikako ne mogu usporediti ako netko od supružnika oboli (to mi uopće nije kategorija za raspravu i to je jedna totalno nova situacija) i "neda mi se, boli me glava"
Pa ne može se usporediti ali ako će me prevariti zato što moj libido neko vrijeme neće biti na razini onoga što njemu treba i ako sam dobro shvatila olako potražiti olakšanje sastrane, ja sam se samo zapitala što onda u slučaju bolesti.
Ne volim kad se tako generalizira jer nekim muškarcima nije ona stvar jedina i prva na pameti i nisu zbog toga ništa manje muškarci.

Nazovite me romantičnom ali ja pretpostavljam ako je dvoje ljudi u vezi/braku da je to zato što se vole, ali i zato što se slažu i u seksu, pa ako se dogodilo da je jednome od njih u određenom periodu smanjen libido valjda bi toj drugoj strani trebalo biti stalo da sazna i shvati zašto je to tako i da se to promijeni. Ili sam previše romantična?
Dosta vas je dalo savijet da se treba ponekad dati nagovoriti i treba, ali ako je problem malo dublji i to traje neko duže vrijeme mene zanima gdje je ta druga osoba i dali ona pokušava nešto poduzeti, promijeniti, saznati zašto je tako.

Nije uvijek sve tako jednostavno pa da je u pitanju samo malo nagovaranja zato sam rekla ako traje duže vrijeme treba potražiti stručnu pomoć i to zajedno.