Results 1 to 50 of 590

Thread: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma krumpiric's Avatar

To da ga ne želiš nego odrađuješ da eto-ne pobjegne-mi je tolko strašna uvreda jednom frajeru-da ne kužim da postoje muškarci kod kojih to stvarno prolazi.
    Kakav je to filing, neda joj se al eto raširila je noge čisto za mene? Zahvalnost?
    MOže tako nabavit i lutku, neku modernu, da podsjeća na žensko.
    A i to da smatrate da se morate seksat kad vam se neda da on ne pobjegne-to mi je isto žalosno.
    I te teorije da muškarcima treba seks više nego ženama.

ana.m's Avatar

Quote Originally Posted by krumpiric View Post
    To da ga ne želiš nego odrađuješ da eto-ne pobjegne-mi je tolko strašna uvreda jednom frajeru-da ne kužim da postoje muškarci kod kojih to stvarno prolazi.
    Kakav je to filing, neda joj se al eto raširila je noge čisto za mene? Zahvalnost?
    Ovo poptisujem, slično sam već i sama opisala u par postova prije...

Anemona's Avatar

Quote Originally Posted by krumpiric View Post
    A i to da smatrate da se morate seksat kad vam se neda da on ne pobjegne-to mi je isto žalosno.
    I te teorije da muškarcima treba seks više nego ženama.
    X
    I dodatno što me živo zanima, kakvo je onda ana.m (može i Trina) tvoje mišljenje o TM?
    Ja to gledam kao manjak samopouzdanja, vjere u naš brak, povjerenja u osobu s kojom živim,..., ako je takva situacija da ako mu "ne budem dala", bojim se da će tražiti drugdje.

To nisu ružičaste naočale, nego jednostavno takav odnos ne želim, ponovljam u slučaju da taj naš brak postane baš takav, da muž odjuri za nekom koja "više da", ma neka samo ide, još ću mu i mahnuti, jer to onda uopće nije osoba kakvim sam ga smatrala.

Trina's Avatar

Quote Originally Posted by Anemona View Post
    X
    I dodatno što me živo zanima, kakvo je onda ana.m (može i Trina) tvoje mišljenje o TM?
    Ja to gledam kao manjak samopouzdanja, vjere u naš brak, povjerenja u osobu s kojom živim,..., ako je takva situacija da ako mu "ne budem dala", bojim se da će tražiti drugdje.

To nisu ružičaste naočale, nego jednostavno takav odnos ne želim, ponovljam u slučaju da taj naš brak postane baš takav, da muž odjuri za nekom koja "više da", ma neka samo ide, još ću mu i mahnuti, jer to onda uopće nije osoba kakvim sam ga smatrala.
    Ja svom ne dajem da nebi otišao drugoj nego sam time htjela dokazati i pokazati koliko je muškarcima seks bitan. (ja sam dala primjer čovjeka koji je našao ljubavnicu jer je žena odustala od seksa)
    Ja se sa svojim mužem seksam zato što želim i volim seks a kad dođem u tu neku fazu kad mi se neda, onda se natjeram da mi se da jer sam svjesna da ćemo se za neko skoro vrijeme totalno udaljiti jedno od drugog. I da, na svog muža gledam kao na pravo, zdravog i normalnog muškarca.

Beti3's Avatar

Ili ti njemu nisi osoba kakvom te je smatrao. Uvijek se treba polaziti od sebe.

I zašto ti je žao one kojoj muž voli sex? Meni baš suprotno.

Anemona's Avatar

Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    Ili ti njemu nisi osoba kakvom te je smatrao. Uvijek se treba polaziti od sebe.

I zašto ti je žao one kojoj muž voli sex? Meni baš suprotno.
    I meni je jako drago kad muž voli seks. Napisala sam da mi je žao kad netko za svojeg muža smatra da mu je seks najvažniji u životu i da će ga potražiti drugdje čim ga ne dobije doma. Da žao mi je i u slučaju da je muž stvarno takav i u slučaju da žena ima samo takvo mišljenje.

Trina's Avatar

I meni je jako drago kad muž voli seks. Napisala sam da mi je žao kad netko za svojeg muža smatra da mu je seks najvažniji u životu i da će ga potražiti drugdje čim ga ne dobije doma. Da žao mi je i u slučaju da je muž stvarno takav i u slučaju da žena ima samo takvo mišljenje.
    Neda mi se ponavljati sve od prije ali imam osjećaj da se ne razumijemo. Gle, ja sa svojim mužem nebi bila niti jedan dan u braku a kamoli nosila evo, njegovo četvrto dijete, da mislim da on u meni vidi veliku PI. I da mu obitelj nije najvažnija stavka u životu, odnosno ja i naša djeca. I ne mislim da će tražiti drugu PI ako se ja ne poševim s njim tri ipo dana, ja sam već napisala da sam imala faze di mi je seks bio zadnji na pameti. A i muž. Ali on je muško i razmišlja o seksu, ima potrebu za njim i fiziološki je građen na način da svako jutro čim otvori oči, probudi se on i On. I znam da, kad bi ja htjela deset puta dnevno, nema šanse da me taj čovjek odbije. I opet ću ponoviti, koliko je njemu važan seks u odnosu dvoje ljudi, toliko su meni važni emocionalni detalji u braku. I ja bi bila jako nezadovoljna da moje potrebe nisu zadovoljene s njegove strane

ana.m's Avatar

Zato što se stalno iščuđavate da kako to da bi muškarac prevario ženu ako mu ona jelte "neda". Ja se tome ne čudim, bez obzira što je moj brak ok i što sve štima. Nimalo me ne čudi što je čovjek od 50 godina 3 godine varao ženu jer mu ona nije dala, a ti se tome koliko sam primjetila čudiš. Ne samo ti.
    A ja opet kad slušam priče s posla i odnose među kolegama, još se manje čudim...

ana.m's Avatar

Ne razumijem, kakvo to mišljenje o mužu? Kaj da mu je bitan seks...? Kaj bi Trina recimo trebala ostaviti muža jer misli da je njemu seks najbitniji...?
    Ja mislim da mom nije seks najbitniji, niej ni meni ma koliko god sam pohotna, naravno da su mi djeca na prvom mjestu, mislim, kako netko uopće i može pomisliti da su roditeljima djeca na popisu prioriteta iza seksa...? Netko je ovdje meni se čini pomješao lončiće a raspraa je otišla previše u širinu i više kao da nema nikakvog smisla...