Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
I meni je jako drago kad muž voli seks. Napisala sam da mi je žao kad netko za svojeg muža smatra da mu je seks najvažniji u životu i da će ga potražiti drugdje čim ga ne dobije doma. Da žao mi je i u slučaju da je muž stvarno takav i u slučaju da žena ima samo takvo mišljenje.
Neda mi se ponavljati sve od prije ali imam osjećaj da se ne razumijemo. Gle, ja sa svojim mužem nebi bila niti jedan dan u braku a kamoli nosila evo, njegovo četvrto dijete, da mislim da on u meni vidi veliku PI. I da mu obitelj nije najvažnija stavka u životu, odnosno ja i naša djeca. I ne mislim da će tražiti drugu PI ako se ja ne poševim s njim tri ipo dana, ja sam već napisala da sam imala faze di mi je seks bio zadnji na pameti. A i muž. Ali on je muško i razmišlja o seksu, ima potrebu za njim i fiziološki je građen na način da svako jutro čim otvori oči, probudi se on i On. I znam da, kad bi ja htjela deset puta dnevno, nema šanse da me taj čovjek odbije. I opet ću ponoviti, koliko je njemu važan seks u odnosu dvoje ljudi, toliko su meni važni emocionalni detalji u braku. I ja bi bila jako nezadovoljna da moje potrebe nisu zadovoljene s njegove strane