Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
Anemona a da idemo ispočetka? Poznaješ li ti muža pokretačice teme? Znaš li ti da on možda nema ljubavnicu? Zna li ona sama uopće to s obzirom da već dvije godine ili koliko već nema želju? Možeš li ti ili ona sam tvrditi da joj je vjeran da mu nije dojadilo uz sve silne nagovore i razgovore kao paru iz trinine priče? Naravno da karikiram, ali hoću reći većina muškaraca, ne znam postotak, ne bih ga navodila, je pohotan i seks im je bitan. I u većini slučajeva će potražiti nešto sa strane. Točka.
Naravno da oženjenom razumnom muškarcu seks nije na prvom mjestu, na prvom mjestu su mu valjda djeca, ne...
I? U čemu je poanta? Nepoznati muž može biti i anđeo i prevarant, uopće nebitno za priču (bilo bi lakše da znamo, ali ne znamo).
Ono što ja govorim je da je došlo do očitog zahlađenja u odnosu, ali kompletnom, ne može biti sve super, divno, krasno, ali samo mi se gadi seks s mužem.
I govorim da te probleme treba zajednički pokušati riješiti.
Možda je problem "samo" disbalans hormona, možda je problem zamor, možda je problem ljubavnica,..., ali to mora otkriti par zajedno i onda zajedno ponovno probuditi želju za seksom. Bez obzira što jedan več želju kao ima.
Naravno ako su voljni napraviti promjenu.
Nakon 2 godine ne sexa i osjećaja gađenja nije dovoljno raširiti noge i nadati se najboljem - to je ono što ja govorim.