Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
puntica pa ne bi ni ja...ali evo recimo, bila je moja frendica, cca 10 godina idile, dvoje djece, brak super, sve štima, otac divan, muž divan...dugo se nismo vidjele i onda bum...rastali su se. Zašto? Počeo ju je tuči..ON?? Kako, zašto...? Vjerujem da ni ona ne bi bila s njim ni 5 minuta u braku! pa se žena rastala...Bila je 10 godina s njim u braku, a nije ga upoznala!
ana.m ovo se uvijek na žalost može dogoditi, nitko od nas to ne negira. Barem ja ne. Ja uvijek polazim od toga da smatram da partnera jako dobro poznajem, a i on mene, ali da se situacija totalno okrene, da se totalno promijenim ili ja ili on, uvijek ostaje opcija rastanka.
Trenutno smatram da se tako nešto nemože dogoditi, ali ne stavljam ruku u vatru.
Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
Nisam sve pročitala, ali možete li zamisliti da konstantno izbjegavanje seksa od strane jednog partnera bude s druge strane protumačeno kao nedostatak ljubavi, kao znak da jedan partner više ne želi drugoga? Ma koliko bili na sladoledu.
Meni je to jasno, nisam tvrdila drugačije. Samo tvrdim da se u braku ne smije dogoditi da jedna strana šuti 2 godine o problemu i smetnjama, treba ih rješavati.