Mislim da mogu najprije potpisati icyoh bar od zadnjih postova.
Naravno da je seks bitan, i rijetki su brakovi koji mogu opstati bez seksa godinama a da su svi time bar donekle zadovoljni.
Ali nekako onaj post kojeg je napisala sandra23, i još vas se par nadovezalo na tu temu djeluje... pa jako pojednostavljeno i sirovo - evo da ga opet citiramZnači volite seks, super vam je s vm-ovima, i nije vam jasno kako druge žene ne shvaćaju da će im muževi nešto sa strane "trošit" ako žena odbija odnose.Makar uvijek sam bila svjesna da ako nebum dala ja,dati će neka druga,tako da toga treba biti svjestan,svi smo samo ljudi,da on ne da meni i ja bi se vjerovatno nakon nekog vremena snašla.Tako da svakako kad vam se ne da,i to dugo traje,odnos skroz bez sexa,uzmite u obzir da će kad tad naći neku drugu,ipak ste mu i vi jednom dale,pa možda ipak bar ponekad-dati
Ono što je problem: svi se mi mijenjamo tijekom godina - možda se i nekoj od vas, zbog hormonalnih promjena ili nekih drugih problema, može dogoditi da vas prođe volja za seksom, da se udebljate i poružnite, i da to ne uspijete ispraviti dovoljno brzo da vaši m-ovi ne dođu u apstinencijsku krizu. Pa koliko mislite da će oni čekati dok si nađu ljubavnicu? Hoće li to tada biti ok?
Naravno, i ja mislim da se ovakvi problemi trebaju rješavati i to što prije, ali razgovorom i suradnjom supružnika. A ne na način "zažmiri i potrpi - da ne ode drugoj"U tome je stvar.